MEN! PIRRIGT!

Hej! 

I onsdags hade jag en ledig morgon ihop med Anna. Hon är en av av mina tre kollegor och vi delar lägenhet här. Vi bor på hotellet den här gången faktiskt. Det är annorlunda mot hur jag har bott tidigare (då har jag alltid haft lägenheter en bit bort från hotellet) men på något vis gillar jag att bo här ändå. Mitt emot oss bor våra andra två kollegor. 

Så! I onsdags var vi lite lediga och passade på att strosa runt här i stan där vi bor. 
(null)

Vi började med att äta Crepes på ett litet café där de gjorde crepsen mitt framför ögonen på kunderna. Väldigt mysigt ställe men jag blev förvånad över hur otrevlig personalen var. De hade kanske bara en dålig dag, väl. 
(null)

Sedan kikade vi i butiker och köpte mest sånt som vi behöver till våra dans shower. Lite nytt smink och något support-skydd till mitt knä. Jag har lite problem med det och här får det aldrig en chans att vila, ju. Hoppas att knäskyddet ska hjälpa. Hursomhelst! Vi promenerade vidare och hamnade på ett litet café (ja vi fikade hela dagen vadårå) där vi surplade läsk och snackade strunt ett tag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Och sedan var det back to work som gällde. 
(null)

Ikväll har vi dans show igen. Fredagar är mitt favvo-dag. Man går liksom runt och är lite pirrig inför kvällen. Jag hoppas verkligen att det ska gå bra. Vi har ju övat så mycket nu!!!! Den här veckan har vi "disco"-tema med lite 90’s-mix. Det är många dansmedleyn med Spice Girls, back street boys och Michael Jackson. Vi har också lite Rihanna, Justin Bieber och Lady Gaga och så vidare. Jag tycker om det. Kul låtar och kul danser. Men! Pirrigt!Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3