IDAG = MIN FÖRSTA JOBBDAG

Och då har jag landat. Åtminstone med fötterna men sen tar det ju ett tag för huvudet. 
 
Det ska bli spännande att se vad den här vintern ger mig. Det är alltid lite knackligt och hemlängtan-igt den första veckan så egentligen ska man nog inte säga så mycket om platsen eller hotellet innan man landat på riktigt. Med huvudet, alltså. 
 
Mitt nya team kommer inte förrän i helgen. Så länge jobbar jag med två tjejer som jobbat här i sommar. De åker hem när de andra kommer. Hotellet är fint. Mindre än de jag jobbat på förut och med mycket (!!) mindre personal (i somras var vi nog 28 stycken tror jag och nu är vi... tre.) Det innebär ju att det blir mycket mycket mycket jobb. Det var så lyxigt i somras när jag liksom kunde ha sovmorgonar mitt i veckan eller ett långt break mitt på dagen. Så blir det inte här. 
 
Idag = min första jobbdag så jag har inte hunnit se så mycket mer än hotellet. Ska bli spännande att se lanzarote som ö! På vägen från flyplatsen såg det så fint ut. Mycket lugnare än Gran Canaria. Fint med svart sten överallt. Och så vulkanerna i bakgrunden. Jag ser dem från min balkong! 
 
Från flygplanet pt one. 
 
Från flygis pt two.
 
i taxin från flygis. 
 
Det är alla bilder som har hunnits med. Hoppas att jag får en dag ledigt nästa vecka så jag kan åka runt mer!! 
 
Nu ska jag äta och sedan blire minidisco och PR hela kvällen lång. Vi hörs snart.
 Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3