EN FÖRSTA VECKA

Så tråkigt att jag inte hinner skriva här oftare. Det är ju kul att få berätta och skriva lite, tycker jag. Men jag jobbar mycket nu. Den här vintern handlar allting om dans. Basically ser vårt schema ut så här: 

10-13 = olika aktiviteter för gästerna på hotellet. De löper efter varandra och där i mellan går vi runt och PR-ar (dvs lär känna gäster! Kul!) 

13-13.20 = lunch här i restaurangen på el Hotel. 

13.20-15 = dansträning. 

15-17 = aktiviteter för gästerna. 

17-19.30 = dansträning 

20-00 = kvällsaktiviteter så som minidisko för barnen, bingo, diplomcermoni för alla som vunnit diplom under dagen, och dansshow. 

00-02.00 dansträning! 

Ja. Ni hänger ju med på att jag inte hinner med något. Dessutom bor jag ju på hotellet så jag har faktiskt bara lämnat hotellområdet två korta stunder under hela veckan. Den här vintern handlar allt om jobbet. Vanligtvis hinner man ju liksom ha ett liv och lära känna ön man bor på, men just nu blir det svårt. Men! Det är verkligen kul och jag har mycket energi! 

Om tre veckor borde det lugna sig och dansträningen kommer övergå till vanliga breaks istället. 

Så här ser det ut vid stranden här där jag bor, iallafall! Har hunnit dit en snabbis förra kvällen! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu ska jag sminka om mig och ner till pianobaren där jobbet väntar! Hörs snart!Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3