DET ÄR VAD JAG SYSSLAR MED!

Ett par snap shots från min lediga morgon igår. Jag och Anna tog en kaffe och promenad vid havet. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det är så mysigt nu när all dansträning har lagt sig, lite. Vi får mer tid över till annat. Ibland kilar vi ut på rasten och delar några tapas på restaurangen bredvid. Då och då provar vi drinkar vid det lilla torget här i stan till långt in på natten. Det händer till och med att vi smyger ner och känner på havet med tårna. 

Men. Nu börjar julplaneringen. Allt ska fixas. Dekorationer, aktiviteter och kostymer. Vi har börjat jobba på en adventskalender och jag har fått fullt ansvar för luciafirandet här på hotellet. "Vadå har ni riktiga ljus i håret?", viskade min kollega och höjde ögonbrynen. "Och... Vadå, ska jag ha en vit STRUT på huvudet hela dagen?", undrade en annan. Jag suckade och sa att jag kör all planering och utföring och inköp för lucia. De pustade lättat. 

Så! Det är vad jag sysslar med! Vi hörs snart.


Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3