OCH DÅ OCH DÅ ÄR NU

Hej hallå ny vecka! Typ. Vi är ju mitt i den men ändå.


Tänkte slänga in ett par snabba bilder här bara. De är ifrån helgen. Jag hade en fin, som vanligt. Vi hängde på Jonis takterrass och sen har vi spelat lite kubb och ätit vegansk sushi och allt det där som hör till.

Och nu har jag bara 11 arbetsdagar kvar innan jag flyttar söderut igen och det känns lite blandat. Jag är taggad och pirrig men det är klart att det är tråkigt och lite tungt att lämna allt här hemma. Men så kommer det ju alltid att vara. Och jag kan ju inte stanna hemma bara för att det är tungt att sakna det som finns här. Det finns ju kvar när jag kommer hem. 🌻

Ok men tillbaka till helgen! Här är jag när jag skålar päroncider mot mig själv. 

Har ju glömt att säga att jag har blivit sambo! Nu delar jag mina 38 kvm med en av de finaste och viktigaste personerna i mitt liv. Superjullan. ❤️ Tänk vilken tur jag har som 1.har bra polare som har hängt med ett bra tag nu, samt 2.delar säng med mig + äter frukost med mig om morgonarna och diskar min disk och frågar hur min dag har varit trots att den har varit som alla andra dagar. 


Tredje gången på 5 månader som vi har flyttat Julias grejer haha. Vad galet egentligen. 

Ja Elin var med såklart men låg mest och sov 

Så här ser en liten den av mitt kök ut just nu.

Och en annan del! Jag odlar för fullt. Tror jag har odlat allt som finns (typ) redan. Just nu kör jag hårt på tomater, solrosor, minigurka och sockerärtor.

Och sedan drack vi vin i mitt fönster.

Elin blir ÄNNU finare (jo det går faktiskt tro det eller ej)

Så här såg jag ut under flytthelgen.

Och sen blev det dans i kvällssolen.

Livet är så himla fint då och då. 


Och då och då är nu.
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3