DANS! DANS! DANS!

Hej!
 
Har ju alldeles glömt att visa er vilken fin helg jag hade förra veckan. Och nu är det redan helg igen. Som det brukar bli. Jag får kanske sätta i system att jag ligger en vecka efter, hela tiden. Ok för mig. 
 
Så först och främst bjöd jag på tre rätters på fredagen. All vegan såklart. Kan visa vad det blev. Tips för den som vill bli tipsad. 
 
Till förrätt: supersimpelt. Kantarelltoast (visste ni att de flesta toasts är veganska?). Lätt. Stekta lite kantareller, blandade med lite lite lite veggo matlagsningsgrädde och salt + peppar. Toppade med spenat pga såg finare ut så.
 
 
Finns typ en bild på mig från den här helgen och den ser ut så här. Tur att julia förevigar så fint. Jag lagar mat på bilden. Och så har jag på mig min gamla body från Zara. Fin i ryggen tycker jag. 
 
Till huvudrätt gjorde jag något som går på typ tio minuter. Lite tomatsås, oliver, tomater, linser (gröna, tog jag), vitlök + salt peppar och lite bönpasta på det. 
 
 
Julia var happy happy.
 
Och sen veganska (och sockerfria håll i er) chokladbollar. Gjorda på dadlar, havregryn, kakao, veggosmör, kaffe och vatten. Mixie mixie och rulla i kokos. 
 
 
Sen gick vi ut och dansade loss på stan. 
 
På lördagen var det dags att snabbt sminka sig igen. 
 
För att sen kom Elin! Vi drack vin ur sugrör på golvet. 
 
 
Jag såg ut typ så här. 
 
Och sen plåtade vi lite porträtt. Först fotade jag elin i fönsterljus. Perfekt perfekt. 
 
Och sen tog vi lite bilder till min nya hemsida. Kan visa er mer sen. Och hemsidan! Den har jag ju glömt! Ska visa er en annan gång. Först bilderna och sen hemsidan. 
 
Jag hade på min en annan body från zara som också är fin i ryggen. 
 
Och sen gick vi ut och dansade den kvällen, också. Det låter som om vi inte gör så mycket annat och kanske stämmer det också. 
 
På söndagen strosade jag runt så här. I skjorta och bara ben. 
 
 
Och så gick den helgen också. Mest mat och dans. Vissa helger är så enkla men fina. Kanske blir de ändå mina favoriter till slut. 
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3