IT'S ALL GREEK TO ME

Idag är det ett år sedan som jag flyttade till Spanien. Så märkligt att tänka tillbaka så, för samtidigt som tiden har gått sååå snabbt så känns det ju som om mitt liv började då någonstans, egentligen. :-) Jag ville verkligen inte flytta, då. Ni som har hängt med sedan dess kommer kanske ihåg det. Jag skulle bara stanna en månad, eller så. 


Nu i efterhand vet jag inte vad det var som jag var så rädd för. Kanske att förlora allting som jag hade hemma. Men jag tänkte ju aldrig på hur mycket jag skulle få tillbaka där nere. Några utan mina best budds i hela livet träffade jag ju nere i Spanien förra året. 

Och nu är jag i Grekland. Det har jag inte heller hunnit fatta men det kommer nog så småningom. Jag undrar verkligen vart jag är nästa år. :) 

Jaja! Grekland är kul. Jag börjar komma in i jobbet och lära känna mina kollegor här. Jag har fått hundra myggbett samt en dart-pil i benet (there's a first time for everything) men jag är glad ändå. De första två veckorna är nog alltid lite vemodiga tror jag, när man har flyttat långt bort. Ibland saknar jag vissa där hemma nästan outhärdligt mycket men den där saknaden lägger sig efter ungefär två veckor och övergår till en mer pirrig känsla över att veta att man får träffa dem om ett tag igen. 

Jag är nog i övergången. :) 

Okej! Mindre snack mer bilder! 

Jag hade min första lediga dag i fredags. Först käkade jag frulle på fiket här bredvid, sen låg jag vid havet ett tag och sedan tog jag bussen in till Kos Town med mina kollegor Silja & Sara. 

Det är så fint här. Jag var ju på Kos för typ två (?) år sedan men jag tycker att det är finare den här gången, haha. 🌸 För två år sedan sa jag till mina polare som var med här att "alltså någon gång i livet ska jag bo här" men jag trodde nog knappt på det själv. Och tänk att, nu bor jag här. Verkligen! På riktigt! Häftig tanke!

Silja och jag hänger lite på världens simplaste men kanske finaste trappa. :)

Vi letade födelsedagspresent till en annan tjej i teamet! 

Och så lite stros vid hamnen.

Och sen åkte Silja hem för att hon behövde jobba så jag och Sara drack lite färskpressat innan vi också tog bussen hem.

Idag jobbar jag cirka 13 timmar! Härligt. Vet ni att vi hade 44 grader här igår. Det är så jäkla varmt. Man blir ju helt knäpp. 


Men! Imorgon är jag ledig ish! Ska bara in en snabbis och hang-outa lite med de stora kidsen. Det är kul.
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3