HELA LÅNGA HALVMILEN

När man jobbar för TUI så som jag gör, har man oftast 1,5 dag ledigt i veckan . Det kan ju ändras lite från vecka till vecka, ibland behöver en ju jobba lite extra (det gör inte så mycket since jobbet är superduper). Och i måndags hade jag min första halv-dag = jag hängde inne i Kos Town ihop med Petra, Lena och Anna. Vi strosade mest runt. Kikade i affärer och så. Kos Town är bog en av de mysigare städerna jag har varit i någonsin. Är man på semester på den här lilla ön så hade jag rekommenderat att bo så nära staden som möjligt. :-) 

Det är så mysigt här! Speciellt när solen ligger så här lågt på himmeln och hela staden liksom läggs i lite sen-sommar-ljus fast än det bara en juli.

Tjejer tjejer tjejer. 💞

Sedan kom kvällen och vi gick ner till hamnen för att äta på restaurang. Jag äter ju oftast på hotellet men när jag är ledig så vill jag äta ute. Jag har inte ens någon mat hemma i lägenheten. Och gärna på olika ställen, helst. Det är ju så kul att prova ny mat och nya restauranger!! 

De andra åt lite olika pastarätter. Jag med. Svamppasta! 

Och sedan pratade vi jobb, mat och grekland med killarna som äger restaurangen ett tag innan vi tog buss hem igen. Så mysigt att få göra något så enkelt mitt i jobbveckan. 

Idag är det lördag och det = veckans längsta dag för mig! Jag har sovit alldeles för länge nu. Ska hoppa i bikini (jag har ofta på mig det under arbetskläderna eftersom att en hamnar i poolen så ofta under jobbet) och min uniform och sedan ska jag cykla hela långa halvmilen bort till hotellet. Vi hörs en annan dag hörrni.
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3