DET VET NI, VA

Hej!
 
Lite från en fredag jag hade för någon vecka sedan. Imorgon är det redan fredag igen. Dagarna går så snabbt en hinner ju inte med. Igår var det redan en månad sedan jag klev in i min lilla grek-lägga för första gången. Träffade mitt team för första gången. Träffade mitt kollektiv hemma i Borås för sista gången på ett tag. Grät och kramades med pontus och elin och julia och joni. <3 Mitt grekiska kollektiv kommer aldrig bli så fint som vårt där hemma. Det vet ni, va.
 
Det innebär också att det inte är så himla långt kvar för mig här! Jag jobbar bara högsäsong i sommar. Nu står jag i det så kallade valet & kvalet om jag ska söka vintersäsongen eller inte. Vi får se, tror jag.
 
Ok! Fredag för två veckor sedan, måste det väl bli. Jag, Sara, Petra och Lena hyrde bil. Roadtripade lite. 
 
Vi åkte till ruinerna av ett gammalt sjukhus. Åk inte dit. Det är visserligen spännande med lite historia och skräckberättelser men det är 1.mycket folk 2.dyrt 3.inte SÅ himla intressant ändå. Och då är jag ändå historia-geek som brukar gilla sånt här. Tips.
 
Men! Vi åkte iallafall!
 
Stället svämmar också över av hemlösa katter. Det gör visserligen hela Kos. 
-Är du med på att åka ned med bil och ta med dig lite hemlösa djur hem?
Jag väntade på att Joni skulle svara. Det tog ett tag. 
-Nej.
Jag suckade. 
-Äh, kom igen. 
-Nä aldrig i livet Amanda.
Och det var den diskussionen.
 
Jag åker nog ner ändå, nån dag.
 
Sedan tog vi bilen in till Kos Town där vi strosade runt i affärer lite. Insåg nu att vi var sugna på att gå ut på en bar i staden. Vi kom överens om att åka veckan efter. Det skulle ju bli vår sista torsdagskväll tillsammans, sa vi också. Sedan gick det en vecka och under eftermiddagen gjorde vi oss redo men blev senare alldeles för trötta och la oss tidigt, istället. Tänk vilken tur. Samma natt rasade det tunga stentaket i baren vi skulle gått till. Och för några av gästerna förändrades livet föralltid.
 
 
VI åt på mysig restauang (syns kanske inte pga sämsta bilden någonsin, MEN den var såå-åå mysig.)
 
 
 
 
 
Och sedan hängde vi i hamnen och doppade fötterna i vattnet. 
 
 
 
Lena gjorde en liten söt gadd på foten.
 
Sedan rullade bilen vidare upp i bergen. 
 
 
Jag såg ut så här! Klänningen köpte jag nog på någon liten skitig marknad på gran canaria förra sommaren. Skorna är de enda klackarna jag går i ish från H&M och sen är väskan Zara. 
 
 
 
Mina vänner såg ut så här. <3 <3 så fint.
 
 
Sedan strosade vi genom turistshoppar.
 
Och hamnade sedan på den här restaurangen. 
 
 
Och sedan kom solnedgången så som den gör alla kvällar. Bara lite finare, här uppe.
 
 
 
 
Och det var den dagen. Imorgon är jag ledig igen. Då ska jag ut och dyka. Men! Först jobba sent! Ikväll är det movie-night för hela slanten. Jag har bara tyska kids så jag gör mitt bästa med tyskan. Det går lagom. Lite långsamt. Eller langsam, då. Ah ni fattar. 
 
Trevlig kväll vi hörs snart igen!Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3