ALLT MITT I MELLAN UNDER TVÅ VECKOR

Hej! Här kommer lite bilder från telefonen. Jag har tagit dem under de senaste två veckorna. Kan väl vara kul, att se allt det där som händer mitt i mellan, tänkte jag, 


Okej! Kväll på hotellet innebär antingen Fun with Bamse (minidisko med bamse på scenen), eller hangout by night. Då gör jag olika aktiviteter för the teens under kvällarna. Bästa åldern att jobba med, tycker jag. Ganska svårt och lurigt ibland men oftast är de så härliga och roliga när de är 15 år. Här är min hangout-plats! Spenderar åtminstone hälften av min arbetstid i de här sofforna.

Hotellet har nog fyra pooler. Här är en av dem! Fin!

Häromkvällen var det movie-night med hangouten. Fick hundra liter popcorn eller så. Jag åt nog det mesta.

Filmkväll!

Och när jag inte jobbar med femtonåringar på kvällstid så är jag ledig och då kan en tillexempel äta på favoritrestaurangen Ikaros (besök om ni är här! Ligger i tigaki!) med Alex, Greta, Andreas och Teresa. 

Eller så har jag teamshow och dansar till grekiska sånger på scenen.

Jag har bestämt mig för att gå på massage var tredje vecka. Jag har så ont i ryggen och det hjälper mycket. Känns värt! Förra veckan var jag där.

Hade rast igår och då hängde vi här.

Skulle städa lägenheten. Insåg att jag inte hade något att städa med. Fick springa och köpa nån sopkvast + tork men glömde ju hinken. Äsch! Jag jag inget kök ändå, typ. Kastrullen är bättre till annat.

Jag var inne i Kos Stad igårkväll för första gången sedan jordbävningen. Det ser helt ok ut. Mest är det sprickor i vägarna. Den här sprickan följer runt staden. Inte så stor kanske, men den fanns inte där för en vecka sedan.

Och avspärrningar i hamnen. Där är sprickorna lite större, som ni ser.

Och sen har vissa torn som förut var riktigt höga, nu rasat till marken. 

Men det är ingen fara' Jag hängde med Alex, Greta, Teresa och Solveig på en restaurang vid hamnen. Åt riktigt god lax och sen strosade vi till efterrätts-haket. De har allt.

Här står tvättmaskinen mitt ute på gräsmattan.

Och här satt jag och Petra när efterskalvet slog till två dagar senare. Det var ju konstanta, mindre, efterskalv i två dagar eller så men sedan kom det ett stort. Vet inte hur högt det mätte exakt men tror det var runt 5. Bordet började skaka och sedan väggarna också. Folk fick panik och sprang ut. Men! Ingen fara denna gången! Vi gick tillbaka direkt och drack lite drinkar istället. Mysigt! Ikaros är det bästa, sa jag ju! 

Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3