IMORGON ÄR DET AUGUSTI, VI BÖRJAR DÄR.

Hej! 


I fredags var jag och dök med ett par polare. Vi tog en båt från hamnen i Kos Town och var ute hela dagen. Såg lite firrar och så. Kul! 

Först snorklade vi lite bara.

Glada gänget! Så fint vatten här kring de grekiska öarna. Man blir ju knäpp.

Sen blev det dags att preppa de riktiga grejerna. Hade så bra instruktör. Jag vet inte om jag har berättat men jag har ganska tråkig tinnitus på högra örat + jättedålig hörsel, och ni ska bara veta hur mycket det suger (!) när man ska dyka. Jag fick ta mig upp till ytan flera gånger för att försöka tryckutjämna. Point of the story är att min instruktör var så grym och hjälpte mig så ❤️ bäst. 

Sa ju det! Silja är glad såklart och jag får hjälp...igen... av instruktören.

Och Sara var nöjd med lite hederlig snorkling och solande på däck.

Okej! Sen gick vi ned!

Sedan kom vi upp till ytan och hoppade från båten lite innan vi åkte tillbaka till hamnen.

Så härlig dag och så häftigt att få dyka. Jag har längtat efter det länge, verkligen. Nästa steg är att dyka med hajar! Det har varit en dröm för mig så länge nu. Här skakar mina polare bara på huvudet åt mig och suckar tungt men jag tycker verkligen att hajar är häftiga djur och att dyka med dem är ju enda sättet att komma dem nära. 


Tänk att imorgon är det augusti. Tiden bara går. Nästa vecka kommer joniboy hit och hälsar på och när han har åkt har jag bara några veckor kvar här. Så märklig tanke. Nyss packade jag och julia ner min lägenhet och hon sa "tänk snart står du här och packar upp den igen". Det gör jag ju verkligen. Kanske packar jag ner den snart, igen, ändå. Jag har sökt nästa säsonger! Vinter och sommar! Vi får se vad som händer nu. Det är spännande att inte veta. Jag tror att det är en unik tid av livet, när man lever månad för månad. Jag vet inte vad jag jobbar med eller ens i vilket land jag bor i under slutet av nästa månad. Tänk vilken frihet vi har som har möjlighet att välja. Jag stannar upp och tänker på det ibland. Att jag har möjlighet att välja. Vilken lyx, ha! Det gör mig pirrig på något vis. Jag vill göra allt på samma gång. Dyka med hajar i Afrika, dansa minidiskon i Mexico, vakna på savannen, surfa i Portugal, rädda sköldpaddor i Sri Lanka. Jobba för allt det jag tror på. Stå på toppen utan att se ned. 

Samtidigt vill jag lämna disken i veckor, vada genom snöblandat regn, äta chips i sängen. Somna till någons hjärtslag och oktoberregn mot rutan.

Men imorgon är det augusti. Vi börjar där.

Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3