JAG KÄNNER DET I KROPPEN

Vilken jäkla helg jag råkade ha. Vi dansade loss i tre dagar på olika ställen här i vår stad och söndagen var uttalad min livs hårdaste dag. Jag rörde mig inte ur fläcken. 
 
Men dagarna innan det var fina! Och kul! 
 
Först och främst blev det ju en del dans + skålar + schlagermusik + allt som hör till. Ett par kvällar i rad. Torsdagen var världens roligaste. Vi hängde hos julia och åt godis och sen gick vi ut och dansade lite och sov på hennes soffa. Fredagskvällen gav mest kompishäng i min soffa. 
 
Men! Lördagen var också fin mitt under dagen! Tyra & Sofia sov hos mig under natten och även fast Sofia åkte hem tidigt (livet som student) så stannade Tyra kvar ett tag för att lördagshänga med mig. Om man gör det så får man automatiskt brakfrukost. Det ingår på något vis.
 
Okidoki detta är vad som lyfter upp mina morgonar även till vardags. Blåbär + banan med lite soyamjölk, citronvatten, te + glutenfritt knäcke med avokado och bladspenat. Tips på snabb och god frukost. 
 
Senare åkte vi för att prova en ny second hand. Eller egentligen är den gammal men den blev liksom ny för oss eftersom att det var första gången. Tror jag har ny favorit! 
 
Och där mötte vi även upp den här pinglan. 
 
Jag köpte endast nödvändigheter såklart hehe. Porslin. ;-)
 
 
Och så köpte jag en stol, faktiskt! Jag köpte två nya förra veckan också, fast inte second hand utan från Trendrum. Kan visa er en annan gång. De är fina och passar bra in hemma hos mig. Men så behövde jag en tredje! Mina gamla gick sönder under en fest en gång. De var gamla och verkligen i sämsta skick så det var ingen jättesurprise att de inte höll så länge. Men! Det här är min nya!
 
Och så lite andra småglimtar från mitt kök.  Lite bilder på min familj + Waldersten (tips! cool konstnär!)
 
Och en växt eller planta eller vad det är. När jag köper en bostadsrätt om cirka hundra år så vill jag verkligen ha marockanskt kakel. Det är det finaste tycker jag. Så fint med lite färg. Så länge får jag pynta med växter. Eller plantor. 
 
Hann förbi torget och köpte en tshirt. 
 
Och söndagen ska vi kanske knappt nämna. Jag gick verkligen inte upp ur sängen. Elin kom förbi en snabbis på kvällen. Vi drack te. I sängen. 
 
Bästa tiden att dricka te är på morgonen tycker jag. När det fortfarande kliar i ögonen och lakanen är varma. Innan du klär på dig och borstar tänderna. Om du borstar tänderna. 
 
Och så gick även den helgen! Den här veckan blir bra. Man känner sånt i kroppen. 
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3