SÖNDAGSSTROSA

I slutet på förra veckan tog jag bussen till Puerto Del Carmen för att söndagsstrosa och dricka sangria med Teresa & Solveig.
 
(null)

(null)

Puerto del Carmen får typ 2/5 stjärnor av mog för, förutom shopping och helt ok sangria så är det en ganska tråkig stad. Jag vet att många åker dit för att dansa och skriksjunga om nätterna men jag har inte provat det än. Inte här, iallafall. Vi satt på samma hak länge. Skålade sangria och pratade om allt som hör till. 
(null)
(null)

Där satt vi till vinet tog slut. 
(null)

Då gick vi ner till stranden för att känna på havet. Det var lite grått och mulet så vi var nästan ensamma.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det är så fint om stränderna här. Sanden är alldeles svart. Hela ön är svart, faktiskt. Det är ju fullt av vulkaner här. 
(null)

(null)

Mina fina vänner ❤️
(null)

(null)

(null)

Sand är härligt till den punkten då man vill bli av med den. Det går sällan. Vi fick strosa runt så här, senare. 
(null)

Så mysig dag. 
Tänk, vi är redan i december. Så fort allt går. Idag ska jag jobba förmiddagen + kvällen men vid 2 ska alla entertainers på hela ön åka go kart ihop. Kul! Ska bli spännande att träffa dem. Solveig och Teresa är ju också ents så jag får träffa dem idag igen! Vilken lyx!Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3