SANKTA LUCIA PÅ LANZAROTE

 
 
Så tråkigt att jag bara kan slänga in suddiga bilder från telefonen, MEN (!) se!! Visst är mitt team SÅ fint i sina lusse-kläder?! Jag berättade ju att jag har sytt kläder hela veckan och här är resultatet. :-) Jag tycker det blev bra. Lite ojämna ärmar på klänningarna och så men ändå! Bra, tycker jag! Och mitt team kände sig såå fina i sina kläder. Åtminstone tjejerna, haha. Det händer något i kroppen när man får klä sig i långklänning och glitter i håret. De ville liksom inte ta av det. 
 
Ikväll ska vi lussa igen! Vi ska släcka ner hela baren och sjunga julsånger. Några på svenska och några på engelska, förstås. Så mysig dag. 
 
Förutom lusse så har vi också blivit bjudna på spanskt julbord på hotellet bredvid. Det visade sig bli värsta festen med hög musik, mycket öl (ja inte för oss då pga 1.vi skulle jobba och 2, klockan var 12.30) fuldans och skrik-sjungande. Kul! Vi åt mest snittar. De äter mycket kött här till julen så jag höll mig mest till citrontårtan som var till efterrätt. 
 
Mitt liv är så fint nu. Jag ska berätta mer i morgon tänkte jag. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3