MED NYNNANDE SÅNGER I NACKEN OCH STÖK I KÖKET VÄCKTES JAG TILL JULEN

Julafton var fin mot mig i år. Här firar vi jul idag istället, den 25, eftersom att alla mina kollegor är från UK eller Holland/Belgien. Men! Jag fick mitt pre-firande igår så jag är nöjd. 

Det är märkligt att vara hemifrån runt jul förstås. Jag har haft samma traditioner hela livet och det är märkligt att liksom hoppa över det, i år. Men! Jag hade världens finaste julmorgon. Kunde inte önskar mig mer. 

Han nynnade julsånger i sömnen och solens första strålar letade sig in genom mina tunga gardiner och lämnade solkatter på väggarna. I köket kokade min roomie glögg. Han vaknade av skramlet och kröp närmre. "Merry Christmas", viskade han sömnigt. Jag låg så ett tag och lyssnade till hur dagen liksom vaknade till liv. 

Jag måste ha somnat för senare väcktes jag av presenter på sängen och glögg från Ikea. 
(null)

Fick ett album och lite framkallade bilder från månaderna som gått här. Så fint. ❤️
(null)

Jag har köpt lite småsaker. Alla i mitt team får svenskt glögg och choklad. De brukar driva om svenska traditioner och svensk mat (framförallt sen jag drog med dem i hela lucia-karusellen) så det känns rätt att ge dem ÄNNUUU lite mer från hemma. 
(null)

Jag jobbade själv med Bart hela dagen. Så kul. Vi sprang runt som Santa-helpers och klädde julgranen ihop med barnen. Gjorde julkort. Fick så många fina. Ska visa imorgon tänkte jag.
(null)

Idag är tydligen "den riktiga julen" (alla vet att det inte är sant) så jag ska ladda upp för lite jul-jobb!! Ska försöka ta med mig kameran. 

God jul mina vänner
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3