JAG KANSKE SNART EXPLODERAR

 
Nu är det en månad sedan som jag kom hit till Lanzarote. Det har varit fina dagar. Den första veckan var verkligen tuff, den här gången. Jag ville inte stanna alls. Men, jag har blivit mer tålmodig sedan min första säsong och nu vet jag liksom att varje första vecka kommer kännas skit och sedan blir det så himla bra och fint. 
 
När man jobbar så intensivt som jag gör så blir allting så förstärkt. Alla relationer blir så mycket starkare under så mycket kortare tid. Alla känslor blir så explosiva och när man skrattar så skrattar man till tårar varje gång, liksom. Och när man blir arg så skriker man i kudden och när man blir lite pirrig i någon så vill man inte göra något annat än att somna till andetag i nacken och dricka vin till Twilightfilmer om kvällarna, på något vis. Jag är ju redan ett känslo-monster på hemmaplan så här exploderar jag verkligen i känslor dag efter dag. 

Och det är det finaste och fulaste jag vet. 
 
Jag har haft tur med mitt team. I somras var jag ett team på 28 personer och i en så stor grupp av människor hittar man alltid några man tycker om mycket. Den här gången är vi sammanlagt 6 personer. Jag har verkligen haft tur. Vi tycker nog om varandra och har kommit varandra nära. Det känns kul och framförallt himla himla viktigt. Vi jobbar ju långa dagar och om man jobbar 14 timmar/dag med personer man inte tycker om så blir det nog väldigt tungt. Jag har haft tur! 
 
Nu har jag bara 1,5 månad kvar här. Ska bli spännande att se vad den här tiden har att ge mig. <3Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3