FRÅN ETT FOTOALBUM

Hej vänner. Det är väl officiellt nu att jag är världens tråk.bloggare som aldrig har tid att kika in här men så får det vara, då. Den här säsongen jobbar jag verkligen dygnet runt. Vi jobbar minst 14 timmar om dagen så det finns liksom ingen tid till att göra något annat än att jobba och, definitivt, inte någon tid att skriva om det. 
 
Men. Jag tänkte att ni ska få kika i fotoalbumet från telefonen lite och se några studner från mitt i mellan. 
 
Så! Den här säsongen är jag mycket på scen. I somras körde jag inga shower alls men här har vi minst två dansshower i veckan. Där i mellan har jag mycket minidisco, vilket ju också är dans på scen fast på ett annat vis. Älskar båda. Till vänster är en bild på mig som minidisco-prinsessan och till höger är en bild på mig och mitt team innan vår Saturday Night fever show!!
 
Och så abba. Kanske min favorit. 
 
För några veckor sedan samlades alla entertainers på ön för att åka lite gokart. Kul! 
 
Sedan kom en lördag då Owen skulle springa milen och jag gick för att se på. Den här lördagen var nog (lätt) min bästa dag sedan jag kom hit. Vädret var så himmeeella fint, vi åt massor av god mat (svamprisotto mmm) och tog bussen till en annan kuststad här på ön. Sedan drack vi lite drinkar på en bar, såg Wonder Woman på en moon light cinema och sedan somnade vi på nattbussen hem. Ja ni hör ju. 
 
Sedan började vi med julen här på hotellet! Jag har fixat ihop en adventskalender. Tomten har lämnat brev med lekar och presenter. Vi öppnar ett brev om dagen, där gömmer sig ett spel och en present för vinnaren. Kul. 
 
 
Och idag lämnade två av våra gäster som vi haft så kul med! Åh! Vissa gäster kommer man så nära. 
 
Ikväll är det dags för julfest med TUI. Gala-tema, tydligen. Jag har köpt en jumpsuit. Ska försöka få till någon bild, senare.
 
En vacker dag ska jag ta tag i det här sjunkande skeppet aka blogg. Jag tycker ju det är kul! Men! Svårt med tiden bara, som jag sa. Ja, ja. 
 
Ta hand om varandra <3.Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3