ATT TA LUCIA HELA VÄGEN HIT

(null)

(null)

(null)

Titta! Så mysigt, väl. Jag har börjat med lucia costumes. Visst sa jag att jag skulle fixa lucia här på hotellet! De andra har ju noll aning om vad lucia innebär så jag förstod direkt att jag skulle få stå för all förberedelse om jag ville fira det här. Så! Först var tanken att vi bara skulle klä oss i privata vita kläder och gå runt med ljus MEEEN efter lite eftertanke + rotande i vårt lilla pyssel-skafferi så började jag sy egna luciaklänningar till teamet. Jag gjorde en luciakrona av ståltråd och på måndag kommer material till stjärngosse-mössor. Det råkade bli ett jätteprojekt men jag gillar att fixa med sånt här.

Vi ska först lussa på morgonen runt poolen och dela ut pepparkakor (vi köpte på Ikea haha...) och på kvällen ska vi släcka ner i baren + restaurang och lussa där. Så mysigt. Som jul, på riktigt ❤️. 

Annars! Jag ska ha dansshow ikväll. Imorgon är jag ledig. Ska kika på när min vän Owen springer maraton och sen ska vi gå på bio. Jag somnar jämt på bio men jag har ändå längtat efter det hela veckan. Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3