TILL DESS, TACK FÖR DET HÄR ÅRET OCKSÅ

 
Årets sista dag. Det är alltid emotionellt tycker jag. Kanske inte lika mycket i år, som förut. Jag känner mig färdig med 2017 på något vis. 
 
För mig har året varit ganska... vilset. Jag har verkligen haft ett fint år rätt igenom men på något vis känner jag att jag inte riktigt har varit, här. Jag är alltid på väg i huvudet. Alltid någon annan stans. Så har det alltid varit, men i år har jag varit på väg så ofta, att jag glömt att stanna upp och öppna ögonen lite. 
 
När jag gick in i 2017 längtade jag efter att få ha ett eget hem. Att få köpa en fåtölj och krypa upp i den med ett glas vin under ensamma fredagskvällar. Jag drömde om att få slå upp dörrarna till min balkong i södra Europa och så drömde jag om att få hångla i köket och få jobba med någonting som betyder något för mig. Jag drömde om att brinna för något, igen. 
 
Jag har gjort allting. Men jag har haft så många nya drömmar att jag helt missat att jag varit mitt i mina gamla. Jag hoppas att jag stannar upp mer under 2018. Kom ihåg det, Amanda. 
 
Jag jobbar hela dagen. Ikväll kommer vi att klä upp oss lite och köra nyårs-show på scenen. Mycket dans. Mycket gammal musik. Kul! Förutom det så ska vi skåla in det nya året med våra gäster och sen hoppas jag att vårt team får lite tid för oss själva också. Det vore fint att få börja året på en stökig bar med dem. 
 
Förutom det så  kommer jag börja mitt år med att åka till Gran Canaria! Åker tiiiiidigt tisdagmorgon. Ska hälsa på min Julia. 
 
Tills dess, 
Tack för det här året också. Det är fint att ni hänger kvar här. 
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3