LENAS SISTA DAG

Igår var det fredag och det är ju veckans bästa lediga dag för mig! Så kul! Jag strandade hela dagen ihop med Petra och Sara. Mina finaste vänner. 💞 Sedan hade Lena hyrt bil och tog med ett glatt gäng till Zia. Det var hennes sista kväll här på Kos. Idag åker hon hem och vi har precis kramats hejdå för sista gången. Så himla tråkigt för alla. Men i guess att det är det enda tråkiga med att jobba utomlands så här. Man får vänner från alla möjliga ställen. Och efter det är ju hjärtat lite delat för jämnan, sen. Jag tänker fortfarande på mina Spanien-polare dagligen och önskar att jag kunde få kramas med alla på samma gång igen.


Igår åkte iallafall vi upp till Zia. Så mysigt.

Här har vi hela glada gänget och så en på Hollie. Fina. 

Solnedgången är ju ganska svårslagen där uppe i bergen. 

Petra och Lena. De kom mig nära ganska snabbt. Vi hängde mycket under mina första veckor här, vi tre. Och Petra bor ju i samma hus som jag så henne har jag överallt jämt. Åh ❤️ Jag har så fina vänner här.

Lisa. <3

Och så Lena. Här var hon superglad men nyss grät vi ihop. Hoppas att vi får ses igen någon gång. Det vore så fint <3 
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3