ANDAS LÅNGSAMT DRICK GOTT KAFFE OCH KRYP NÄRMRE

Hej allesammans. ❤️


Ikväll har jag haft hangout by night på stranden. Då spelar jag kubb och volleyboll med femton teenagers som skrattar med varandra, trevar sig fram på nylärd engelska, klappar varandra på axeln och pratar om allt som livet gett dem, trängandes på solstolar bredvid havet. Solen går ned bakom palmerna och vinden tar med sig saltdoft och grekisk musik från restaurangen bredvid. Kvällar som de här slår det mig att jag kanske har livet bästa jobb. Tänk vad tacksam jag ska vara som får detta!!! (OBS note to myself även vid tidiga morgonar och övertid).

Ja. Ni vet ju att Joni är här just nu och hälsar på och det leder ju till cirka noll tid till det här lille cyber-rummet. När jag inte jobbar så äter jag på restauranger med honom eller skriker på en moped, eller så. Ja. Ni vet ju.

Annars har jag inte så mycket att berätta. Jo! Jag ska stanna kvar, förresten! Har förlängt säsongen. Istället för att åka hem nu i september så åker jag hem i oktober, verkar det som. Kul. Livet är fint mot mig just nu. 🌸 Ibland är det fint och ibland är det fult och så är det för alla. Ja. Ni vet ju!

Andas långsamt, drick gott kaffe och kryp närmre någon till ljudet av sensommaregn tills vi hörs igen! Gör allt det där som är så fint i livet ni vet så ska jag visa nästa gång vad jag tog mig ann förra tisdagen. Ses!
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3