9 AUGUSTI

Igår blev jag 21. Hade en så fin födelsedag. Det blev mest jobb, förstås, men ändå en fin dag! 


Först och främst möttes jag av det här när jag kom till min lille spot back stage. Mitt bland vattenflaskor och cheerleader-kostymer hade teamet fixat med dekorationer och paket. Mitt finaste team!! ❤️

I presenten var det en sååå fin strandväska. Bra present. Jag har saknat en att använda när jag går till stranden på rasterna. Den här blir perfekt. 


Jag gick förresten till stranden, på rasten. Ihop med Sara. Vi stensomnade på sunbedsen innan vi gick tillbaka till hotellet och dansade med bamse på scenen. 

Sedan kom natten och vi gick till stranden. Åt pizza och drack sangria. Så mysigt. Vi gjorde det när Teresa fyllde år, också. 

Solveig ❤️ Hon fyller år idag! En dag efter mig! Ska visa hur vi firade henne i ett annat inlägg lite senare.

Vi åt veggopizzor och lyste upp stranden med små ljusslingor i alla möjliga färger.

Sangria ur plastmuggar. Det ska vara fint att fylla 21, vet ni väl.

Gänget är nog gladare än de ser ut, tror jag.

Turturduvorna iallafall!

Jag blir alltid ganska sentimental när jag fyller år. Det är ju ingen hemlighet att jag är stressad över tid och funderar mycket över tid och tidsslut och avslut i allmänhet. Och när jag fyller år fylls jag av en känsla av tomhet över att ännu ett år är avslutat. 


Å andra sidan funderar jag också alltid mycket över året som kommer. Det är så mycket jag vill hinna med som 21. Jag vill lära mig arabiska. Flytta utomlands, igen. Sätta upp en utställning. Vill skapa ett fotoprojekt som lyser upp ett ämne jag brinner för och som kanske kan påverka någon. Få någon att känna. Jag vill också dricka vin på balkongen så många gånger att jag tappar räkningen och så vill jag ta mig till Afrika igen. Tänk om det här är året som blir livets bästa. Jag ska försöka. 

Nu ska jag hämta Joni på flygplatsen! Kos får besök! Så kul jag spricker!
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3