KANSKE KUL ATT GRILLA I VÅRREGN KANSKE INTE

Hej och hallå. 
 
sorry sorry att det inte skrivs så ofta men jag har number one bästa ursäkten: jag har gått upp i tjänst. Eller inte ens det, egentligen. Jag har fått ett till jobb. Helt enkelt. 
 
Jag jobbar heltid som lärare (det vet ni vid det här laget) men nu har jag också fått en plats på redaktionen för en tidning här där jag bor. Skriva fota pilla. Perfekt jobb för mig just nu. Det är en fin kombo för lärarjobbet ger mig sååå-ååå mycket men det kan vara skönt att sluta dagen med att sitta vid datorn på redaktionen. Skriva, flytta, pilla med texten lite. Skönt och givande. Jag lär ju mig mycket.
 
Sen har jag ju precis reggat det nya företaget så det är faktiskt mycket jobb där också. Jag lanserar en hemsida snart. Det är skitkul men fram tills dess är det mycket foto och redigering som måste in snabbt men det ger mig en kick och jag mår verkligen bra av att ha ett par bollar i luften. 
 
Men ibland går det trögt. Så som det känns, ni vet. Svårt att gå upp på morgonen och så. Glömmer av att andas. Man gör ju det när man har mycket att tänka på och mitt enda tips är egentligen att ta en sak i taget. (ok nu höjer typ elin på ögonbrynen och tänker att herreguuuud amanda du är väl den sista som tar en sak i taget). Men okej, så här: Jag tar en sak i taget, gör färdigt den till hälften, påbörjar en ny, gör färdigt den till hälften och sen avslutar jag det jag först påbörjat. Men jag försöker alltid fokusera på att bara jobba med lärande när jag är på skolan, bara jobba med tidningsrelaterade grejer när jag är på redaktionen och bara jobba med hemsida + bokningar + foto när jag är här hemma. 
 
Varför tjötar jag alltid så i samma sekund som jag öppnar det här skriv-dokumentet. 
 
Äsch.
 
För ett tag sedan körde vi grillpremiär här på trädgården. Jag, Elin, Joni, Julia och Adam åt lite gött och snackade skit. Det var något kallt men mysigt och fint med solen i ögonen och allt det där. 
 
 
En annan dag fyllde min alldeles egna JENNIEBALK år <3<3<3 
 
 
Och så fyllde min finaste bästa mormor år. Vi överaskade henne med spa och jättegod mat i varberg. 
 
 
och min fina morfar. <3
 
 
Jag fick specialmeny - all vegan. Najs. Bra!
 
Min mamma. <3 
 
Och så happy me och happy pappa
 
Sen har det blivit EN DEL (skitmycket) häng på mitt köksgolv, vin dans, glitter i håret och sånt.
 
 
 
Vi hängde hos julia. Tänk att hon snart flyttar in med mig på heltid. 
 
sminka sminka fixa fixa
 
 
som sagt, fixa fixa.
 
Elin är så fin och lockar mitt hår ibland
 
 
Sen kom söndagen och vi planterade växter på min balkong. 
 
Och hos mig växer det nu.
 
En kväll blev vi bjudna till Ida för att fredgashänga, fredagsäta, fredagsbubbla, fredagstjöta.
 
Hallå!!! 
 
Ok stelaste bilden ni nånsin får se på den här blögga men de är fina vänner jag har. <3 Haha.
"Kolla in i kameran och le"
nej vi vill inte
"jo kom igen bara en bild"
ok snabbt då. 
Och sen: 
 
Jaja! Sen fick vi värsta käket. Tack ida tack tack tack. 
 
 
Att jag ens visar upp en så kass bild som den här men iallafall, vi avslutade med bubbelbad under stjärnorna. Verkligen idylliskt och goals och allt det där. 
 
Happ! Så ser en amanda-vecka ut mitt i allt jobb. 
 
Idag blir en bra dag. Det regnar men det är ju vår och vårregn är det bästa som finns och speciellt när det doftar så där somrigt ni vet. Jag ska alldeles strax iväg och besikta min bil och sen ska jag på tidningsjobb en bit här ifrån. Jag tänkte hänga på redaktionen under eftermiddagen och skriva klart allt jag inte är färdig med och ikväll nalkas det... grill. Kanske inte ändå, tänker jag nu. Inte kul att grilla i spöregn. 
 
Kanske kul att grilla i vårregn. Vet inte. Kanske provar vi ikväll. 
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3