DO YOU MIND IF I HOLD ON TO YOU SO THAT I WONT CRACH

Häromkvällen plockade en polare upp mig för att åka ut och åka lite grann med bilen. Som man saknar det när man inte har någon egen. Jag åker ju sällan bil här.

Vi åkte upp i bergen och sedan runt hela ön. Han har varit där mycket förut men det var första gången för mig och så fiiiiint fint fint härligt fint det är.

Har börjat en ny kille på jobbet. Tycker om honom mycket, han är härlig & kul. Albert. Häromdagen gick vi tillsammans med Robin och Juan till en poolbar vid stranden där vi hängde under rasten.

Jag och min bästa bästa bästa polare Juan efter att barnen i kidsclub fått måla oss med ansiktsmålning. Han slutar jobbet nu i helgen. Så himla tråkigt tycker jag. :(

Och annars går jag bara och spänner mig inför att få veta min vinterdestination. På ett sätt känns det så hemma här. Kanske blir jag kvar.

Och det låter kanske töntigt och konstigt men för första gången sen jag kom hit så försöker jag liksom att andas långsammare. Eller, mer medvetet iallafall. Stanna upp då och då, eller vad man nu säger. Jag vill försöka ta vara på allting här. Det är så fint allting.

Och idag dricker jag kaffe och shoppar skor. Har köpt så många skor här. Vet aldrig hur jag ska få hem dem till Sverige.

Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3