VI BORDE BJUDA IN VÄNNER TILL VÅRA VACKRA SKUMBAD IBLAND

De senaste helgerna har jag åkt till Varberg för att hänga med mina polare Gabriel och Tyra. Mest för att jag just nu tycker om att komma iväg lite grann. Jag vet inte varför men jag är väl rastlös som vanligt. 
 
Här kommer ett par bilder från förra helgen. Varberg såg ut som vanligt såklart. Det var ett tag sedan jag var där nu. Det blir så.
 
Den ena kvällen drack vi vin och åt tacos. Fint. 
 
 
Jag sov på soffan där jag sovit ett par gånger förut. Vaknade upp till det här!!!! Najs!!!!
 
 
Jag och Gabbe åt frukost på torget medan Tyra var i gbg och grejade. 
 
 
 
Sen kom hon tillbaka såklart. 
 
 
 
Det är fint att vara nära havet tycker jag. :) Under kvällen gick vi ned för att kolla läget. 
 
 
Och läget såg ut så här: frost på marken och is på havet. 
Så vet ni det då,
 
 
 
 
 
 
Och på kvällen målade vi naglarna och lockade håret innan vi gick ut och drinkade. Det blev en pirrig kväll på många sätt. 
 
Efter två dagar så åkte jag hemåt för att jobba. Vintern låg fortfarande över västsverige då. 
 
 
Och sen jobbade jag på som vanligt för att helgen efter, alltså helgen som just var, åka tillbaka givetvis. Som sagt kanske jag är inne i någon typ utav rastlös tid men oavsett så tycker jag om det. Och tyra & gabriel är ju så mysiga att hänga med. 
 
 
 
 
 
Och sen gick vi ut och dansade med dokusåpa-kändisar utan att veta om det och skrattade till morgonen. Fin märklig spännande rolig och skrattig kväll. Nu måste jag sova herregud jag är mitt inne i värsta jobbveckan!! kram sov gott 
 
föresten, om någon tycker att bilderna är dåliga så är det för att de är det. Min kamera är trasig av nån anledning så jag får använda min gamla. Då blir det lite grumligt och brusigt fast det kan vara fint det med på ett sätt tycker jag. 
 
ok, nu! godnatt, sov gott!
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3