JAG TÄNKER ALLTID PÅ DET UNDER VINTERN


Något av det finaste med sommaren är att vakna med solen i ögonen tycker jag. Det är inte kul efter en utekväll, när jag kommit hem i soluppgången och inte kan somna mitt i allt ljus, men det är alltid något utav det som jag saknar mest när det blir vinter igen. 

Jaja. :) Hej! Idag är det torsdag och jag jobbar till 14. Jag har sex arbetsdagar kvar som lärare och det känns helt fantastiskt och sorgligt och uppgivet på något vis. Jag har aldrig känt mig så rätt på en arbetsplats som nu. Men jag kommer komma tillbaka till det. Först måste jag bara prova allt annat. :) 

 I helgen ska jag till Göteborg och summerburst och på måndag drar en riktig jobbvecka igång med både betygsättning på jobbet, och en massor av student & balfotograferingar. Jag längtar så!! Har längtar så i över ett år!! 

Vi hörs mer senare. 🔆
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3