TA MIG BARA TILL PARIS

För ett par veckor sedan åkte jag till Paris med Sofia. Vi ville mest kolla läget & dricka vin. Det kan man säga att vi fick hehe. Och jag tycker att det är en fin stad faktiskt. Trodde den skulle vara större och kallare och lite gråare än vad den egentligen är.

Vi strosade runt hela staden. I klackar pga tänkte inte längre än så när jag packade. Men det gick bra och jag gillar verkligen att bara gå och gå och gå och gå och titta på människor och allt annars som finns i städer.

tjena från fönstret bredvid

Vi hade en spännande utekväll på den mest härliga underground-baren någonstans mitt i Paris. Vi trillade in på hotellet tidigt på morgonen. Kul kväll. Gillar den här bilden föresten. Jag knäppte den på två främlingar uppe i Eiffeltornet sent på kvällen när de stod och skrattade åt någonting och bara såg varandra trots att de hade hela Paris under fötterna. Så fina så hjärtat gick sönder om och om igen. 😩

fin resa tycker jag. ❤️ ikväll kollar jag på dokumentären om Olof Palme och den är så där riktigt bra och något som alla borde se men jag kommer absolut inte kunna sova ikväll.

Godnatt

Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3