JAG FLYTTAR NU

Jag kan knappt tro det själv men jag har fått tag på en lägenhet. En jättefin 1,5 i stan där jag bott och det känns fint på något sätt. Vilken märklig och häftig och... fin, känsla det är att få skapa sitt eget hem.
 
 
Jag har mycket att skriva och säga i detta lilla cyber-forum men just nu hinns det helt enkelt inte med. Jag tror ni hänger med på att det är mycket att göra just nu. Mycket som ska packas, bäras (att jag bor längst upp och saknar hiss är givet), och pillas med. Känns kul och läskigt på samma gång. Jag tror att de flesta som flyttat hemifrån kan relatera. :) 
 
Jag hoppas att ni alla har fina dagar nu mitt i allt härligt som händer. Jul och nyår är kul tycker jag. Vemodigt och pirrigt att påbörja ett nytt år och lämna ett gammalt bakom sig. Ska skriva ned lite nyårsmål (löften är bara trams) som jag nog delar med mig av här. Det är ju spännande att se tillbaka på, när ännu ett år har gått, menar jag. 
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3