FAST HÄR ÄR DET ANNORLUNDA

Vissa dagar är finare än andra. Så är det nog för alla. Fast här är det något annorlunda. De flesta dagarna är väldigt fina och jag älskar att jag skrattar tills tårar varje dag. Och jag har så sjuka fantastiska härliga underbara polare här. Man blir som en familj tillslut när man jobbar 12 timmar om dagen med varandra. Och efter jobbet brukar vi hänga också. Ta en öl (obs läs vin med Sprite) på baren bredvid. Ibland käkar vi pizza. Ibland hänger vi bara på stranden.

Och häromdagen var en sån dag. Strandhäng på rasten alltså. Jag och Juani tog hans moped ner till havet. Jag var nära döden cirka fem gånger men det var kul och det var längesen jag åkte någonting över huvudtaget för vi går och går och går bara jämt!!! Kul.

Jag vet inte varför men jag har blivit så dålig på att hitta ord för vardagliga stunder. Vet liksom inte vad som finns att säga. Eller det finns massor, men vet inte hur jag ska säga det.

Så jag säger inte så mycket utan låter detta mest bli lite bilder och så får det vara med det.

Veckan som kommer ska bli spännande. kram vi hörs snart

Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3