Något jag vet inte vad det är egentligen

 
 
Vad uttråkad jag blir av att skriva här. Jag gillar inte hela blogg-grejen. Känns konstig på något sätt. Inte alls som jag längre. Samtidigt tappar jag all min vardagskreativitet om jag inte har någonstans att vara kreativ på. 
 
Det är vår nu. Känns konstigt att både säga och skriva det. Vintern gick snabbare än vad den brukar göra. Jag har så mycket mysigt & härligt & läskigt & pirrigt framför mig just nu. Jag hoppas att det går bra. Det hoppas jag alltid. Ibland gör det inte det men då blir det ändå bra i slutet ändå. 
 
Tänkte mest säga hej. Att jag hoppas att allt är härligt hos er också. Att ni är la roliga som fortsätter att kika in här trots att det ekar rätt tomt. Men mest tänkte jag säga hej. Kram kram kram på er. Jag är så himla nära att börja skriva här mer frekvent igen men jag får liksom aldrig tummen ur. Så att ni vet. Kram och hej igen.Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3