PORTRÄTT AV CAROLINE I TIDNINGEN

 
För ett tag sedan var jag hos härliga Caroline för att skriva ett reportage om henne, och idag är det publicerat. Extra roligt att se sitt material på framsidan!! Jag kommer alltid att säga att det är något speciellt att se sitt material i tryck. Att kunna hålla sina bilder eller sin text i handen. Om det är som framkallningar eller tidningsmaterial spelar ingen roll. Och jag är verkligen tacksam att få den här möjligheten varje gång. 
 
Nog om det. Hur häftig är inte Caroline då?! Här sitter jag och tjötar om att se lite text i tryck men hon kan LYSSNA på sin musik på spotify och det är ju ännu häftigare och jag förstår inte hur hon inte kan ha hybris som fan. Hade jag funnits på spotify så hade jag typ lagt av med allt och bara suttit och väntat på att skivbolag skulle höra av sig. Caroline bara ryckte på axlarna och sa att det var superkul men "inte en så stor grej". Verkligen en jordnära person. :)
 
In och läs skiten nu. Länk finns här. Jag är faktiskt riktigt glad och nöjd med det här. Jättestor kram på er föresten så hörs vi sen. Nu ska jag dricka vin och äta chokladpudding i soffan!
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3