BÖCKER OM RESOR

 
 
 
 
 Jag bestämde mig för att göra en fotobok över alla resor jag gör. Får se hur länge jag orkar hålla igång men tror att det kan vara roligt att ha alla samlade senare. :) Jag började med studentresan till Kos. Mest för att se hur resultatet blev och prova på det. Och jag är SÅ nöjd!! :) Omslaget är så fint. Och bilderna blev i bra kvalle (önskar bara att jag hade förstorat dem lite mer så det hade blivit ännu bättre) och den var dessutom supersmidig att göra. Priset: Strax under 300. Kan vara värt tycker jag. Men sen gillar jag ju fotoprodukter och är inte ute och reser så värst mycket så det blir ju inte så mycket pengar i längden. 
 
Någon behöver byta vattnet i vasen ser jag nu.
 
Oavsett! Jättenöjd. Sitter och redigerar färdigt bilderna från Kreta nu så att jag hinner göra en fotobok av den innan jag åker till Ghana. Kram och hej och ha det gött så länge.
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3