THE BEAUTY OF GREECE

Okej! Så här kommer lite mer Grekland!
 
Jag kan börja med att visa hotellet under kvällstid. Inte illa va? Här låg vi om dagarna och solade och på kvällarna drack vi "pink lady" och vin. Gratis drinkar. Typ. Goda! Jag tror jag drack runt femtio pink ladies på hela resan. Om femtio ens räcker till. Jag vill aldrig mer ha en sån drink iallafall men just då var det himla gott!
 
 
Några utav mina favorittjejer i hela världen. ♥ Och snygga är de också!! I bakgrunder ser ni vår morgonutsikt påväg till frullen. Hela Kos stad. 
 
... Okej, nåja. Här är en något bättre bild på morgonutsikten. 
 
 
Visst sa jag att vi drack champange? 
 
 
Jennie Balk är så fin!! 
 
 
 
 
Som jag har sagt tidigare så åkte vi in till torget för fika och strosande. Mysigt. Vi hamnade på ett café intill havet där servitrisen pratade svenska. Här är bild på Emelie också!
 
 
Som jag sa, en del hemösa katter. Överallt. Många katter med hem också. Men mest hemlösa. Tråkigt!!
 
 
Jag sa ju att det var mysigt!
 
 
Jag sa också i förra inlägget att vi åkte båt. 
 
 
 
 
Och att vi ibland stannade för att köpa krimskrams. Eller sa jag det? Hursomhelst. En del krimskrams blev det trots allt. Jag köpte en drömfångare blandannat. 
 
 
 
Avslutar med en bild på mig, Jennie & Emelie vid vår pool! 
 
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3