NY VIDVINKELSom heltidsjobbande hobbyfotograf så finns det plats för objektiv. Hehe. För ett tag sedan köpte jag detta, ett objektiv från Tamron med vidvinlelsperspektiv. 10-24. Det är en rätt saftig vidvinkel där du kan få med det mesta och jag är supernöjd!!! Det finns ganska många tillfällen där vidvinkel kan vara bra. Om du ska ut och resa kan det vara kul att få med mycket miljö, fotograferar du bröllop så kan det vara fint att få med hela festasalen eller alla i publiken i kyrkan tillexempel. Eller vid selfies. ;)

Har du redan ett bra "all around objektiv" som du trivs med och som du använder till vardags så rekommenderar jag att satsa på vidvinkel sedan!! Oftast ligger dem ganska högt i pris så ett billigare märke kan vara värt att satsa på. Det är ändå lika bra. :)

Är SÅ tacksam att jag får möjligheten att syssla så mycket med mitt största intresse. Kan inte säga det nog!! Och ikväll ska jag få ägna mig åt mitt näst största - vin och grillning med tjejerna... :)

Vi hörs snart! Hoppas på en spännande måndag för er. :)Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3