JAG IDAG

 
Det här är jag idag. :) Köpte linnet igår på Gina Tricot. Tips! Så enkelt och fint och går ju att använda till det mesta. Det kostade bara 49:- och fanns i flera olika färger. :) Jeansen är lite äldre, minns inte ens var de är köpta. 
Idag har jag tagit en snabbfika hos Ellen samtidigt som hon sydde upp mina byxor. Hon läser ju en sykurs i Schweitz men det slutade ändå med att hennes mamma fick hjälpa oss haha... Det blev jättebra hursomhelst och nu är jag superduperredo inför imorgon. 
 
Idag: Redigera bilder. Bildhantering bildhantering bildhantering. Jag köpte photoshop elements häromdagen som jag har krigat med en stund nu. Och snart ska jag till jobbet. Kram kram vi hörs snart igen! 
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3