EVERYTHING IS BLACK AND WHITE


Jag har tatuerat fötterna. 

Jag vet inte vad det är med mig och "komma på något och göra det dagen efter". Det är alltid så. Om jag får en ide så vill jag göra den nu. Om jag kommer på ett projekt så vill jag börja med en gång. Vill jag tatuera mig så gör jag det. Alldeles precis just då. Sen kommer alla som inte är lika dana och "du kan ångra dig!" & tjöt tjöt. Ja visst! Det kan jag! Men om jag ska tänka så, då blir aldrig någonting gjort. 

Givetvis tänker jag över tatueringar en eller åtta gånger extra, det är inte så jag menar. Det är snarare impulsen av att "jag gör det nu!" som alltid kommer över mig. En utav mina bästa och sämsta egenskaper är att jag är ganska oplanerad men jag tycker om att ha det så. :-)

Jag gjorde dem för ett tag sedan hursomhelst och är jätteglad!! :) 

För övrigt: 
Ledig idag. Inte gjort så mycket mer än att äta sushi & vårrullar och kollat på gamla avsnitt av solsidan. Hmm... Vad mer? Höll på att skita på mig när jag ringde angående visum idag. Nära 3500 för ett visum i två veckor?! Va? He he, just det, sa jag till Jonathan som satt i kundtjänsten. "Jag skojar inte. Det ska skickas till Danmark och därför blir det så dyrt", svarade han tonlöst. Jaha. "Alternativt kan du ju åka tåg till Danmark och gå till ambassaden och vänta där i tio, eller säg 14, dagar." Aldrig i livet, tänkte jag och beställde hem ansökningspapprerna. 

Nu är jag på väg:) Ska bli roligt. Berättar mer imorgon efter jobbet. Kram & ha det gött höreni!!
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3