RÄKOR OCH FISHEYE

 
 
Jag har snart långhelg!!! Äntligen!! Jag kommer nog ha en jättemysig helg. Jag ska iväg på överraskningsresa... hehe. Mer än så kan jag inte skriva just nu. Spännande. ;) Fast först har jag ju en kort dag i skolan. Jag ska hålla tal och det ska bli roligt för jag älskar att hålla tal. Någon gång i livet ska jag tala inför något stort... låt oss säga FN så länge! Haha. 
 
Mer om det en annan gång. Idag har jag ätit lunch på torget tillsammans med Julia. Räkor, pasta, oliver & gud vet vad. Och det var jättegott! Vi hann med att gå i lite affärer också och jag hann byta ut alla (mina två) piercingar. Det var nog det. 
 
Vet ni vad! På fredag är det bara två veckor kvar tills jag åker till grekland. Det ska bli skönt med värme och drinkar men mest av allt längtar jag efter att inviga min alldeles nya suuuupercoola videokamera. Filmar i fisheye och via WIFI skickar den över filmerna direkt till datorn eller telefonen. Inte större i storleken än en iphone 4. Jag ska visa er den senare. Det är en kul grej att önska sig i studentpresent!
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3