LOCKAR SOM KITTLAS I NÄSAN

Jag tatuerade mig straX innan nyår. Mormors handstil <3
 
Hej mina kompisar som jag tycker så mycket om!!!!!
 
Wow vad livet kan ändras snabbt. Visst kan det. Som att kastas in i en virvelvind för att sedan bli utspottad långt långt från där man var tidigare. Så kan det kännas lite för mig nu. 
 
Jag har haft så fina veckor under den senaste tiden. Januari har verkligen varit helt bäst hittills. Jag har druckit vin med älsklingskompisar mitt i veckorna, slurpat kaffe med påtår på mitt cafe till stägning, andats in och andats ut och downfaceat dog på yogan med sarah och så har jag legat helt kittligt vaken till tidig morgon med tunga andetag i nacken och tjocka lockar som kittlats i näsan.
 
Det pirrar i mig när jag vaknar om mornarna ibland. 
 
Och den här helgen då! Wow längtar så! Imorgon ska jag roadtripa ner till Malmö med en bil vi fått låna och sen jag dela pizza och rödvin med folk jag tycker om. Jag ska kramas med hund och så ska jag ba ha helg och va ledig och allt sånt kul!!!!!! wow wow wow.
 
Fast först ska jag ut och ta ett glas vin på en bar i närheten. Blir nog en mysig kväll. 
Hoppas att ni också får det, en mysig kväll alltså. Och ett glas vin föresten. Hoppas ni får det med.
 
kram kram kram vi hörs.

SE DIG OMKRING DU ÄR MITT I DET SOM KITTLAS

 
 
Efter en väldigt tung och matt höst har jag verkligen vaknat till liv igen. Jag kände det så tydligt i morse. De senaste dagarna har jag mått så jäkla BRA och vart lite mig själv igen.
 
Sedan september har jag känt mig väldigt low. Ibland inte ens det. Oftast har jag inte känt någonting. Jag har varit väldigt trött. Somnat tidigt och kunnat sova till sen eftermiddag utan problem. Vanligtvis brukar jag vakna av mig själv runt 08 men den här hösten har jag verkligen inte orkat. Vissa dagar har jag inte kommit ur sängen alls. De senaste veckorna har nog varit värst av alla. Jättetunga. Det vet ni ju, nu.
 
Men så hände något. Jag vet inte riktigt hur det gick till men sedan ett par dagar tillbaka känns mycket lite lättare. Jag känner mig lite peppig på året och framförallt kittlas det i hela mig på ett sätt som det inte har gjort på länge. Jag ligger klarvaken fram till sent på natten för att jag känner mig... så glad. Och så vaknar jag pigg och längtar efter dagen som kommer. 
 
Jag är så tacksam. Tänk att det vände till slut. Det trodde jag inte för ett par veckor sedan. 
 
De senaste dagarna har varit väldigt intensiva och härliga och kittlande. Jag har bara gjort sånt som jag gillar. Mmmm. Fint. 
 
Tänkte därför lista lite grann (som man gör när man e glad)!!! Bara ett par grejer jag hoppas hända under 2019. 
 
1. Mmmm jag hoppas verkligen jag kommer till Israel i år. Jag och Carro har kikat på biljetter redan och bestämt att vi ska åka om allt går som det ska. Kul va. 
 
2. Okej jag hoppas och längtar så mycket efter att få flytta till ny stad över sommaren. Tänk vad kul att få börja om lite grann. Jag har börjat kika på lägenhet och jobb redan. Vill någon hyra min lille lägenhet här i Kalmar under halva juni + juli + halva augusti så holla at me. <3
 
3. Dags för mindre grej! Jag hoppas på att få börja simma nån kväll i veckan. Mest för att det är så skönt att få somna efteråt. Helt tung och varm i kroppen. Mmmm håller ni inte med. 
 
4. Jag längtar efter att få fotografera studentbalen hemma! Blev bokad alldeles nyss. Wow det finns inget bättre jobb, jag har definitivt det bästa. <3
 
5. Hoppas på att få skåla på uteserveringar i alla mina älsklingsstäder. Det var längesedan jag hade vår/sommar-månader hemma. Lyxigt värre va. 
 
Ikväll ska jag ut och dricka vin med vänner!! Bara snacka lite strunt och ha det gött. 

UR ETT ALBUM, SNART

Hej vänner<3 
 
Dagarna rullar som aldrig förut. Tiden blir en enda stor röra tycker jag. Det är svårt att hålla isär dagarna när man är så där himla-jäkla-jätteledig. Men idag tänkte jag börja ta tag i saker som behöver ta tags om. 
 
Idag framkallade jag nära 400 bilder. När jag var yngre framkallade jag jämt och hemma hos mina föräldrar väntar stora flyttkartonger fulla med gamla foton. Det är kul tycker jag men samtidigt är hälften av dem på helt meningslösa motiv. Och man har ju aldrig framme dem, heller. 
 
Så nu fick jag ett väldigt fint fotoalbum i julklapp och tänkte pilla lite med det i dagarna. Och så framkallade jag bara på sånt som jag tycker om. Tänkte få in några älsklingsbilder här också. 
 
Okej så först och främst blev det många från Marocco. Det är ju flera år sedan jag var där nu (3 om jag räknar rätt) men jag tröttnar aldrig på bilderna därifrån. Det bästa är att jag har typ 300 orörda bilder därifrån fortfarande. Tips! Spara alltid alla original! Ibland blir man kär i gamla bilder som man inte gillade alls först. Den här bilden tog jag när vi precis hade påbörjat turen ut i öken. Gud jag hade sån träningsvärk senare. Kamelen var så hög och jag spände mig så för att inte trilla av. Haha. :)
 
Mmmmmm. Så vackert. 
 
Mer marocco. Jag upplevde landet lika färgstarkt som det kanske kan kännas. Jag vet att jag har skrivit om det förut men gud vad jag vill att alla ska åka dit om de har möjlighet. Jag vill minnas att vi reste för bara ett par få tusenlappar. Människorna är ofta väldigt vänliga och framförallt kommer du hem med hela kroppen helt pumpandes av inspiration tror jag. 
 
Denna lilla luddiga på kamelen fick framkallas också. 
 
Gatorna i Marrakech.
 
Lite paris! Lite analog kärlek med. Jag och sofia från typ 2016. Mitt dröm-år hittills. 
 
Här är jag i vårt lille rum i paris!!! 
 
Två vänner från Gran Canaria. Gud vad kul vi hade när vi jobbade ihop det är helt knäppt. Jag har nog aldrig haft en så kul vardag, om man får säga så. Här är när jag hälsade på för ett par år sedan och vi hikeade i bergen. 
 
Jag och min greta. <3 vi bodde grannar när jag bodde på Kos i Grekland. 
 
På tal om Grekland. Ååååh. Tänk att jag bodde här. Det kliar i kroppen på mig för att jag vill tillbaka så. 
 
Det blev ett par bilder från Ghana också förstås. 
 
Trädgården utanför oss i grekland var guld. Vi hade granatäpplen som växte också och jag minns att jag  fyllde min väska till övervikt med dem. Jag hade granatäpplen hemma i sverige på kaptensgatan i en hel höst efter det. Haha. 
 
Och så har jag bott här också. Mmmm. San teodoro på Sardinien. <3
 
Och så har jag hundra bilder på Kathrin förstås. Jag hängde ju med henne dygnet runt ett tag. 
 
Det var några av alla. <3 Har ju ungefär 400 till alltså. Ska bli så mysigt att sitta och pilla med det en stund. Jag gillar sånt. 
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3