VAD SOM HÄNDER NÄR DET HÄNDER

Hej kompisar. <3 Kul att höras igen va. 
 
Just nu sysslar jag för det mesta med 4 dödsspännande grejer: 
1. plugga
2. sända radio 
3. kolla svenska skitserier med polare
4. bärsa 
 
Och så går det där på repeat repeat repeat. 
Det är inte ens ett skämt! Det är så! 
 
Favoritserien är Bonde söker fru. Favoritbärsen är den vi har hemma, typ. 
Ibland spelar vi spel med förresten, höll på att glömma det. 
 
Tänkte iallafall visa lite smått och gott av det som har hänt det senaste!!!! Det blir en del även om det inte verkar så i detta ekande cyberrummet.
 
Okej först och främst! Jag har blivit kär i min nya hobby aka radio!!!! Varannan tisdag klockan 18 sänder jag och Ken vårt program. Vi lagar mat ihop med olika gäster och pratar om livet ihop. Vi har snackat blandannat om hur det är att växa upp i en familj med väldigt lite pengar, och hur det är att vara ett tredjekultur barn. Spännande! Vårt nästa program är tisdag om två veckor.
 
 
Vi lagade soppa i vårt första program. Typ älsklingssoppan från nu. Ingefära, morot, citron och vitlök om jag minns rätt.
 
Jag har plåtat bröllop! Väldigt fint!
 
Och sen firade vi min älsklingstjej Carro! Hon fyllde år och vi överraskade henne med en middag ute. Hon trodde att det bara var hon och jag och simon som skulle käka, men i själva verket satt hela vårt kompisgäng med partyhattar och väntade. Så kul! Fick bild på alla utom Carro nästan, haha. Typiskt. Här är Simon, Felicia, Sarah och Alex.<3
 
 
 
Det blir häng hos Felicia också! Hon har ju skaffat sötaste katten Eris. <3 Mmmmhm. Man blir kattsugen när man är där.
 
Och sen har vi ju sittningar då och då. Sist var det film-tema. Gissa vilka vi är, haha.
 
Det var det, va! Ikväll ska vi på musikquiz. Kul blire! Vi har tentavecka nästa vecka så dagarna är rätt fyllda med plugg just nu. Så är det, väl. Imorgon kommer lite familj ner och hälsar på och det längtar jag så efter. <3
 
Ta hand om er! kram och puss

EN ELLIE HELG

Hej vänner. <3 
 
Kul att jag den långsammaste i världen med att skriva här. Så blire! Livet är fint mot mig här i Kalmar osv osv. Bara kul. Jag har fått mysiga vänner och jag cyklar bara vilse ibland, nu. 
 
I helgen kom min älsklings-ellinor och hälsade på! Hon bor i Lund nu och pluggar där. Vi bodde ju typ ihop i Italien och har inte setts sedan vi kramades hejdå på vår dammiga gata där. Så kul att ses igen. <3 Man hade ju längtat. 
 
 
 
Vi var ute och kalasade, hade spelkväll med mina kalmar-kompisar och så gick vi på lite promenad i skogen, så som vi båda gillar. 
 
Och älsklings-carro var med! 
 
 
 
Vi hängde mycket här hemma också. Åt god mat och klippte Ellies hår - som man ju gör. 
 
 
 
Så att, det var fint och kul. Längtar tills hon kommer hit igen. 
 
Annrs rullar allt. Allt blir ju kul och pirrigt när allt är nytt, som det är nu. 
Så, vi görs snart igen kompisr. <3 kram
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3