ATT LISTA LIVET

Fem saker jag gjorde igår kväll:
⋆  Åt svamppasta vid hamnen här i Arrecife ihop med vän.
⋆  Målade facepainting på typ hundra kids här på scenen på jobbet.
⋆  Beställde in ett extra glas med vino tinto
⋆ Kollade på fiskebåtar
⋆  Somnade till hår-kli (mmm<3) och min favoritfilm Girls just wanna have fun.
  
Fem ljud jag kan höra just nu: 
⋆ Barn som sjunger till "head shoulders knees and toes"
⋆  Gäster som skålar sangria här i baren. 
*  Kollegor i baren som svär på spanska åt något de nyss spillde. 
⋆  Vinden i palmerna ute på terassen
* Föräldrar som klappar i händerna. 
  
Fem plagg jag aldrig bär:
⋆  Låga jeans
⋆  Äkta päls ovsett vad det är
⋆  Foppatofflor
⋆  Breda skärp 
⋆  Kilklackar

(null)
(null)

 
Fem saker jag gör innan jag går och lägger mig:
⋆  Tvättar ansiktet!! Har typ bytt ut hela min hudvårdsrutin sen jag kom hit. Kan visa er nån dag. Nu älskar jag att smörja in och tvätta och smööörja in igen, mmm.
⋆  Kramas godnatt.
⋆  Ställer klockan och suckar onödigt högt.
⋆  Öppnar balkongdörren för att jag älskar kall luft under nätterna <3.
⋆  Flätar håree.
 
Fem saker jag helst äter:
⋆  Getostsallad!!!! 
⋆  Avokado
⋆  Kantarellpasta (stående favvomat hos mig lol mmm <3) 
⋆  Chokladbollar 
⋆  Rödvin (det räknas kom igen!!)
 
Fem saker som är knepiga med mig:
⋆  Det är ju ingen hemlighet att jag stressar mycket över tid och typ har lite kronisk åldersnoja. 
⋆  Jag är väldigt intensiv i mina känslostormar. Alla vet det. Jag blir liksom så... mycket. Blir så himla kär. Blir så himla ledsen. Arg. Blir ofta så himla glad.  
⋆  Jag skjuter upp allt och jag menar verkligen... allt. Vi snackar om allt från att liksom plocka undan på golvet till att betala räkningar eller ringa mormor. 
⋆  Jag längtar alltid bort.
⋆  Varje gång jag ser en film så somnar jag. Även på bio. Det har blivit jobbigt till slut för att jag kan ju liksom aldrig se på film. Härligt på kvällen men tråkigt också ju! 
 
Fem appar jag gillar:
⋆  Instagram
⋆  VSCOcam
⋆  Podcaster
⋆  Spotify
⋆  DN
 
Fem saker jag ska göra i veckan:
⋆  Äta tacos med min familj!!!! 
⋆  Redigera hejdå-videos till mina närmsta polare här. Jättemysigt idé tycker jag haha. Ska klippa ihop de bästa av dem från allt kul vi gjort och sen säga nåt fint i slutet. 
* Äta pasta med gänget!! 
⋆  Flytta... hem. För första gången på länge ska jag bo med mina föräldrar. Mysigt, tror jag. Haha. 
⋆  Packa ner det som varit mitt liv de senaste månaderna. Märkligt och pirrigt och sorgligt.

BÄSTA STUNDEN PÅ DAGEN TYCKER JAG

Ibland har vi siesta här. Vi jobbar dagarna från 10-17 och sen från 20-23.30 ungefär (obs! Tiderna skiljer sig så mycket beroende på tjänst och koncept så låt inte timmarna skrämma iväg dig om du är sugen på att jobba för tui), så där i mellan hinner vi ibland sticka ut på lite middag eller kaffe eller roadtrip. Bästa stunden på dagen tycker jag. <3 

För ett tag sedan packade vi ned mig själv, Karl, Luke + Justine i bilen och drog till Playa Honda. Det är en mindre stad här på Lanzarote dit man inte riktigt åker som turist, kanske mest för att intressant-värdet är typ -1 på allt som finns där. 

Men! En av våra polare äger en restaurang där borta så vi ville provsmaka förstås. Slutade i min kanske bästa kväll här nånsin. 

Här är mina favoritpersoner på hela lanza. ❤️
(null)
(null)

Först strosade vi runt på stranden som finns där. Så lugnt och tomt det var där, i jämförelse med Costa Teguise där vi bor.
(null)

(null)

(null)

Och sen kom vi till restaurangen, då. Bra! Får 5/5 stars från mig. Kanske mest pga halva deras meny är vegansk. Det är svårt för mig att äta veganskt ute på säsong så jag håller mig till vegetariskt. Jag känner att min kropp mår mycket bättre av att skippa animaliskt helt och hållet, men jag har inte riktigt tiden eller möjligheten här. Det är inte alls lika lätt att gå fully vegan i södra Europa för det är liksom inte en grej här än. Hoppas det kommer ändra sig med tiden. Det tror jag nog. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ja och där satt vi och käkade tills dagen blev till kväll och vi åkte hemåt igen. 
(null)

(null)

Mysig kväll. Verkligen verkligen verkligen. Åh jag kommer sakna det så mycket. 

Nu ska jag spela minigolf med gäster! Har spelat det dagligen i 6 månader nu men är ändå skitkass. Jaja, så är det väl ibland. 

SÅ FULLA AV SKRATT

hej<3 

Häromkvällen hade vi carneval här i Costa Teguise!!! Så najs. Jag plåtade typ inte alls faktiskt. Jag har fått någon knäpp på att filma istället, så det senaste har jag släppt just foto lite. Inte för gott, förstås, men jag tycker det är kul att få utvecklas inom film också. En anledning är ju för att jag vill jobba med film i framtiden. Jag tänker typ allt från att erbjuda filmer vid bröllopsplåtningar tex tills att jobba för SVT som korre utomlands (en dröm jag alltid haft). 

Jag vill också dokumentera allting i mitt liv för att kunna se tillbaka på det senare. Det kanske låter flummigt, men jag som alltid oroar mig och tänker mycket på tid och livet, har något typ av behov av att filma allt för att liksom... stanna tiden. Om det makes sense. Jag vill se tillbaka och få samma känsla. Kastas in i pirr och skratt. Och om jag får barn i framtiden så vore det också så fint för dem att se tillbaka på. Lära känna mig som någon annan än deras mamma. 

Kanske är det just det där behovet av att hålla allting levande som alltid har fått mig att skriva och fotografera. Jag har skrivit ner allt det finaste och fulaste i livet sedan jag var ett barn, ju. 

Herregud! Hur kan jag liksom ALDRIG sluta skriva när jag väl börjat! Varje inlägg här blir ju så tungt lol. 

Så! Låt oss fortsätta med carnivalen. Jag fotograferade alltså knappt eftersom att jag filmade. Det känns lite privat att publicera filmerna på något vis (säger jag som skriver livsåskådningar varje dag här), men det blir så personligt. Som att släppa in världen (... dvs de typ 30 som läser detta) in i mina + mina polares samtal och tankar. Äh. Ge mig ett par veckor så ligger de ute, ni känner ju mig.

Så låt oss försöka igen: carnivalen. Vi slutade vid 5 och sprang ner och kikade på alla utklädda. Alltså, spanjorerna går loco när det kommer till carnivaler. Vi fick typ spontan-hoppa i nåt vi hade hemma redan. Haha gillar  bilden på mig + mina bästa personer här. Världens kanske fulaste kostymer men vi skrattade så mycket just då.  Gillar er mycket<3. 
(null)

(null)

(null)

Ja! Kul ju! 
(null)

(null)

(null)
 
Och så typ alla mina närmsta kollegor här. Jag har skaffat mig kul polare. Alla är så fulla av skratt hela tiden och det är min älsklingsegenskap i personer jag möter.
(null)

(null)

Livet! Du är så kul då och då! Mindre kul idag, kanske. Jag jobbar hela dagen för mig själv nästan. Ska fira med middag ute ikväll åtminstone. Kanske lite vin. 

Så blire!
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype