GLAD MIDSOMMAR

(null)

(null)

Heeej och gla midsommar mina vänner!!! Årets bästa dag tycker jag. Jag firar hellre midsommar än något annat. Kanske för att det är lite mindre prestigelöst än nyår och så. Julen älskar jag ju med men ibland kan det finnas press över den också, med presenter och så menar jag. Midsommar är helt enkelt den jag gillar mest. :-) 

Så! Idag jobbar jag hela dagen men vi firar ju midsommar på hotellet förstås. Igårkväll satt vi utanför min lägenhet och knöt kransar till långt in på natten. Vi är ett par svenskar här men jag umgås också med många tyskar + britter och det är lite kul och komiskt på något vis att få dela med sig av sina traditioner hemifrån. Man får lite perspektiv när man ser reaktionen på de som dansar små grodorna för första gången, liksom. Haha jag gillar det! 

Vi har dansat runt midsommarstången med gäster, ätit världens största tårta och nu ska vi snart ha lite rehearsals inför showen ikväll. Det är filmtema i kvällens show så jag dansar till bland annat Mulan och High school musical. Herregud tänk om nån hade berättat för mig när jag var typ 11 att jag skulle dansa till High school musical på scen på en regelbunden basis. Då hade jag väl tuppat av direkt, så som jag älskade den filmen. 

Ikväll ska vi ha lite trädgårdsparty utanför oss! Vi slutar ju inte förrän 23 men efter det ska vi spela lite kubb och sånt som hör till. 

Midsommar gör mig alltid lite sentimental,  precis som julen. Jag vet inte varför. Kanske har det att göra med att man inser att tiden går eller att man har så fina stunder under ju de högtiderna. Min favvo-midsommar hade jag nog för två år sedan när jag hängde med typ alla mina närmsta polare i Varberg. Vi nattbadade och grillade. Hade gjort så mycket för att komma tillbaka den just den där helgen ibland. Den var fin! 

Ska visa er bilder från dagen i veckan ❤️ Ha en fin kväll! 

låt växa

 
Hej! 
 
Här kommer en liten bild på min nya gadd. Min första på ryggen!!! Jag gillar den mycket. Mamma tyckte den var flummig men jag konstaterade att hon bara inte fattar grejen. ;-) Det känns alltid lite privat att skriva ut vad mina tatueringar står för men den här har fått symbolisera det tankesätt som jag önskar ha och önskan om att ha modet av att växa och ta sin plats. 
 
Sen jag började jobba utomlands har jag insett att tatueringar inte alls är "a thing" i andra länder så som det är hemma i swe just nu. Folk kan bli rent av chockade över hur många jag har (tror det är runt 12 eller något nu). Samtidigt ser ju inte jag mig som en tatuerad person alls hemma. Spännande med tatuerings-kultur tycker jag! Jag gillar dem iallafall och vill gärna göra fler. :-)
 
Ha en fin dag <3

ATT KVALLE-HÄNGA MED FAMILJEN

Hej allesammans. <3 Min familj var ju här förra veckan. Det var så mysigt att träffas igen och bara få lite kvalitéts-häng ihop. 
 
De som hälsade på var mina föräldrar + bröder + mormor & morfar. 
 
Det blev ju en del strandhäng. 
 
 
 
Och så åkte vi in till min favvo-stad San Teodoro! Fint! Strosade runt marknader och handlade lite småkrams.
 
 
Jag och min mamma.<3
 
Jag vet inte varför men på senaste tiden har jag blivit ganska o-bjussig när det kommer till att dela med mig av bilder och så (ni ba... nej amanda du överkonsumerar alla cyber-forum i världen) men helt ärligt så känns det som om jag långsamt börjar tycka om att hålla saker mer privata. Det är väl typ första gången på tretton år eller så lol. Fast gillar fortfarande bloggen! Det känns som om jag aldrig kommer sluta blogga. Julia sa en dag "jag är helt säker på att du aaaaaldrig kommer sluta blogga amanda, du kommer skriva om dina barn och allt". Jag nickade. Det kommer jag nog. 
 
Men det känns så fint att få ha en liten internet-dagbok där jag liksom får med alla livets kapittel. Och att få dela det med några få (ja ni är inte så många längre och det kanske är det jag tycker om) känns fint på något vis. På tal om livets kapittel så har jag en känsla av att jag snart går in i ett nytt. 
 
Mer om det en annan dag. <3 Ska visa er min nya gadd imorgon också föresten! Ni kanske redan har sett den på instagram men ska skriva lite om den imorgon. 
 
Ta hand om er. <3
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3