KRÄFTFISKE

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag och min mamma<3
(null)

Hej! 

Den här helgen är sommarens favvo-helg för vi fiskar kräftor + har lite kräftskiva ihop med familjen. Vi har hållit på i 50 år, i år. Eller, inte vi, då. Dem, förstås. Jag har varit med i typ 19!

Det är härligt att få hänga ihop. Och det är härligt att få leva i lite svensk sommar. Det var ju ett tag sedan. 

Ikväll har vi kräftskiva! Gjort lite lekar och ätit god mat. Jag äter inte kräftor längre, sedan något år tillbaka. Kött har jag ju inte käkat på många år men suget på skaldjur& fisk har försvunnit av sig självt faktiskt. Egentligen tror jag att fisk är väldigt bra för kroppen (tvärt emot kött) men det har bara blivit väldigt naturligt för mig att dra ner på det de senaste året. Kanske kommer det tillbaka någon gång. För mig är det viktigt att jag alltid bara äter det som känns bra för mig, både fysiskt och etiskt. Oavsett om det är fisk, kött, vegetariskt eller veganskt. Just nu är det full time veggo (med undantag för lite mejeriprodukter dvs permesan & glass & choklad då och då).

Jag fick hoppa in i bilen mitt under käket tho för ett av barnen cyklade in i en ladugårdsvägg och slog i ansiktet rätt hårt så jag hänger i väntrummet på akuten resten av kvällen. :) Sånt som händer! 

Nu i veckan tänkte jag lista några mål & funderingar jag har inför hösten. Dessutom har jag ett sista inlägg från Sardinien att visa er. Vi hörs då kompisar!

OCH OVANFÖR MOLNEN SKINER SOLEN, ALLTID

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hemma. <3 Bland somriga ängar och stökiga smågator i min stad. Jag har längtat!! Märkte det ännu mer när jag väl landade här. Gud vad jag längtat. Det är lyxigt att få bo nära personer man tycker mycket om. 

Mina första dagar i swe har varit väldigt lugna och chillade (if that’s a thing). Jag har fikat med mormor och morfar, sovit länge och hängt nere vid kusten. Jag gillar att hänga där, i Varberg. De flesta av livets finaste och roligaste berättelser utspelar sig där. 

Idag är en stor dag för lille mig för jag är påväg till min nya stad!! Tre långa och pirriga timmar bort ligger min nya lägenhet på 27kvm. Hade sån tur som fick ett förstahandskontrakt på samma gata som universitetet. Jag får nycklarna idag! Först ska vi till Ikea. Det är dags att köpa en ny säng + galgar och sånt. 

Vi hörs snart polare 🌜
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3