FÅ HJÄRTAT ATT GÅ SÖNDER

Hallå hallå, :-) Igår hängde jag med mina tisdags-polare inne i Kos stad! Så mysig kväll. Vi strosade runt i de små butikerna, åt vårrullar och ris och sedan satte vi oss i en liten bar och skålade lite grann innan vi tog bussen hem. Mysigt ställe, visst! Bara kuddar överallt och filtar i taket och på väggarna. 

Idag jobbar jag hundra timmar men efter det ska jag se på mina kompisar som har Disney-show och sedan ska vi ner till stranden och säga hejdå till min fina vän Andreas som åker hem imorgon! Det märks verkligen att det är low season. Inga gäster, knappt, och alla är på väg hemåt eller till andra destinationer. Jag vet som vanligt inte vart jag är på väg. Kanske hem. Isåfall snart! Bara några veckor kvar!

Det är alltid lika märkligt att avsluta ett kapitel utan att veta när nästa börjar. Just det här kapitlet känns så himla tråkigt att avsluta. Jag har verkligen fått fina vänner. Och bara tanken på att säga hejdå får ju hjärtat att gå sönder. Tänk om jag kunde få leva så här föralltid.
Kom ihåg mig?
Go & gla. (Typ) hobbyfotograf som mest använder den här bloggen till att visa upp glada all-around-bilder! Jag jobbar med gamla människor och med växter. Är också fotograf och ungdomsreporter. Brinner för resor, välmående och fotografier och drömmer stort om att en gång ha en bröllopsvernissage och resa jorden runt. Ge mig två år så har jag bockat av båda!

HannaVic logotype