DET ÄR VAD JAG SYSSLAR MED!

Ett par snap shots från min lediga morgon igår. Jag och Anna tog en kaffe och promenad vid havet. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det är så mysigt nu när all dansträning har lagt sig, lite. Vi får mer tid över till annat. Ibland kilar vi ut på rasten och delar några tapas på restaurangen bredvid. Då och då provar vi drinkar vid det lilla torget här i stan till långt in på natten. Det händer till och med att vi smyger ner och känner på havet med tårna. 

Men. Nu börjar julplaneringen. Allt ska fixas. Dekorationer, aktiviteter och kostymer. Vi har börjat jobba på en adventskalender och jag har fått fullt ansvar för luciafirandet här på hotellet. "Vadå har ni riktiga ljus i håret?", viskade min kollega och höjde ögonbrynen. "Och... Vadå, ska jag ha en vit STRUT på huvudet hela dagen?", undrade en annan. Jag suckade och sa att jag kör all planering och utföring och inköp för lucia. De pustade lättat. 

Så! Det är vad jag sysslar med! Vi hörs snart.


PLAYA BLANCA OCH JAG ÄR FÖREVIGT TACKSAM

Hej! I söndags var jag äntligen ledig lite grann. Jag och min kollega mr T hade hyrt en bil för att vi skulle kunna åka ner till Playa Blanca, den södra delen av ön. Där ligger det ett annat TUI-hotell där hans flickvän jobbar + Solveig och Teresa som jag ju jobbade med i Grekland!! Mina fina vänner. <3 

Det är verkligen drömiskt uppe i bergen.
(null)

(null)
 
Och för att inte tala om Playa Blanca! Vattnet var så himla fint och alldeles klart. Lanzarote är en himla fin ö, ändå. All mark är väldigt mörk och alla hus är vita. De har väldigt strikta regler här om hur man får bygga husen. Vita och låga, ska de vara. Och så alldeles kristalligt vatten. Här kan man hänga ett par månader!
(null)

(null)

(null)

(null)

Vi fikade lite i deras stad innan vi åkte upp mot östkusten igen. 
(null)

(null)

Och efter att ha roadtripat upp mot östkusten så slutade vi tillslut här hemma i Costa Teguise! Jag visade dem mitt hotell och min lägenhet och sedan strosade vi i genom staden och hamnade på en texmex-restaurang. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Jag beställde lite natchos med färsk guacamole (mmm<3 alla som jobbar som jag gör VET att man alltid längtar efter färsk guacamole eller avokado för det finns knappt här!!) till förrätt och sedan lite grönsakslasagne. 
(null)

Solveig körde på något mer mex-inspirerat.
(null)

Och så skålade vi sangria förstås!
(null)

(null)

(null)

Det är så märkligt hur tiden funkar. För bara ett par veckor sedan grät jag typ ögonen ur mig för att jag lämnade Kos och behövde säga hejdå till de här. Nu bor i på samma ö igen och kan fortsätta att upptäcka livet ihop. ❤️ Jag är förevigt tacksam till TUI som bara öser in alla dessa fina människor i mitt liv. Jag har fått några av mina närmsta vänner genom det här jobbet. 

Nu: jobb! Igår drinkade vi på baren bredvid så jag har sovit typ -1 timme i natt. Inget som inte lite pannkakor och frukt till frulle kan lösa! Ta hand om er så hörs vi imorgon amigos.

MEN! PIRRIGT!

Hej! 

I onsdags hade jag en ledig morgon ihop med Anna. Hon är en av av mina tre kollegor och vi delar lägenhet här. Vi bor på hotellet den här gången faktiskt. Det är annorlunda mot hur jag har bott tidigare (då har jag alltid haft lägenheter en bit bort från hotellet) men på något vis gillar jag att bo här ändå. Mitt emot oss bor våra andra två kollegor. 

Så! I onsdags var vi lite lediga och passade på att strosa runt här i stan där vi bor. 
(null)

Vi började med att äta Crepes på ett litet café där de gjorde crepsen mitt framför ögonen på kunderna. Väldigt mysigt ställe men jag blev förvånad över hur otrevlig personalen var. De hade kanske bara en dålig dag, väl. 
(null)

Sedan kikade vi i butiker och köpte mest sånt som vi behöver till våra dans shower. Lite nytt smink och något support-skydd till mitt knä. Jag har lite problem med det och här får det aldrig en chans att vila, ju. Hoppas att knäskyddet ska hjälpa. Hursomhelst! Vi promenerade vidare och hamnade på ett litet café (ja vi fikade hela dagen vadårå) där vi surplade läsk och snackade strunt ett tag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Och sedan var det back to work som gällde. 
(null)

Ikväll har vi dans show igen. Fredagar är mitt favvo-dag. Man går liksom runt och är lite pirrig inför kvällen. Jag hoppas verkligen att det ska gå bra. Vi har ju övat så mycket nu!!!! Den här veckan har vi "disco"-tema med lite 90’s-mix. Det är många dansmedleyn med Spice Girls, back street boys och Michael Jackson. Vi har också lite Rihanna, Justin Bieber och Lady Gaga och så vidare. Jag tycker om det. Kul låtar och kul danser. Men! Pirrigt!
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3