TUGGMOSTÅND

Och så går tiden och som vanligt går jag med den. 
 
Tänk så mycket tid jag spenderar med mina polare. Men de är fina och jag tänker ofta på det. Hur fina vänner jag har. Både de som jag umgås med dagligen och de som jag träffar bara ibland. Alla är så fina så fina. <3 Jag är verkligen lyckligt lottad och jag vet att det är en kliché men jag är så glad för det och ibland måste man väl få SÄGA det också i sitt enda liv tack!!
 
Elin träffar jag varje dag och typ varannan dag köper vi blommor.
 
Sen dricker vi ibland vin på min diskbänk.
 
 
Och på måndagar bakar vi veganska bullar.
 
 
Jag har ju sagt att lansering av hemsida är på g och det = jag behöver fotografera en del till den. Elin ställer ofta upp. Jag vet inte riktigt vem jag är i min fotografering just nu. Det låter kanske töntigt och konstigt men jag tror att vissa av er förstår vad jag menar. Jag går liksom från att fotografera barnporträtt till att plåta naket. Jag tror att allt jag vill är att plåta bilder med lite tuggmotstånd. Det ska kännas att se på dem. Jag vill väcka lite irritation hon någon. Plåta sånt som vissa inte tycker att man ska plåta. Om man är alla till lags kommer man ju ingen vart, faktiskt. Utvecklas inte. Att provocera är bra, tror jag. Men jag börjar i småskala och se vart det hamnar. :-) Hoppas ni förstår vad jag menar. Håller ni med, föresten? Tycker ni om tuggmotstånd? 
 
 
Sen drog vi på oss tröjan igen och kollade på kul bilder från helgen
 
Föresten har jag tatuerat mig
 
Vi hörs imorgon. <3 Kram och hejKom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3