ONSDAGSLISTA

Analog från förra våren. <3 Tänk så mycket som förändrats och tänk så mycket som kommer att fortsätta förändras. 
 

Hej! Idag har jag jobb hela långa dagen så jag slänger in en liten onsdags-lista till er så att det slipper eka helt tomt i detta lilla cyper-rum. Ha en fin onsdag och ta hand om varandra. <3

 

Hur mår du idag?

Jag mår så himla bra. Jag är väldigt trött och lite sjuk men annars är jag taggad och peppad för allt som händer just nu.

 

Vad åt du till frukost?

Idag åt jag två knäckebröd (avokado på en och räksallad på den andra mmmm<3), blåbär med soygurt och grönt te. Mina frukostar brukar se ut ungefär så där. Tänkte föresten göra ett inlägg med ett par what-i-eat-in-a-day bilder. Blir ju helt veggo då och jag tror det kan bli kul.

 

Vad har du på dig?

Bara vanliga second-hand-jeans och tjockare svart tröja från Zara. Längtar tills jag kan gå barbent!! 

 

Har du några smycken på dig?

Jag har ju en dille på örhängen så idag har jag på mig ett par guldiga, stora ringar i öronen. Sen har jag mitt halsband med en liten sten i, som jag alltid har, och så har jag mitt silverarmand som jag fick av ett par vänner på studenten. Det har jag också alltid på mig. Jag kör på både guld och silver men jag tycker det är fint att blanda, faktiskt. 

 

Vad lyssnar du på idag?

Lyssnar mest av allt på mina roliga och kloka elever. Minns inte alls att vi hade så kloka och utvecklade uppfattningar och resonemang när vi gick i högstadiet (sorry högstadiekompisar). Jag blir ofta imponerad av mina elever. De är fina. Sen lyssnar jag på Hov1s nya och relationspodden. 

 

Vem sov du senast med?

Jag sover nästan aldrig ensam längre. Sover alltid bredvid mina vänner. Det har blivit så sen vi flyttade hemifrån. En stor liten familj. 

 

Dagens bästa?

Att jag har mycket jobb. Jag hänger här på skolan till cirka halv fem och sen ska jag ut på ett rep för den tidningen jag jobbar på. Jag kommer hinna äte lunch ute med min kollega (tillika polare) Klara och ikväll ska jag laga mat ihop med delar av la grande familia Elin, Joni och Pontus.

 

Dagens sämsta?

Äh tråkig fråga. Dagens sämsta får väl bli att min telefon lägger av hela tiden. Den blir helt svart, apparna stänger ned sig jämt och den hänger sig. Men since det är allt jag har att klaga på idag så är jag ändå jätteglad. 

 

Vad köpte du senast?

Det var igår när jag köpte en grattis-till-körkortet-med-mera-present till Joni. Köpte en liten påse med småsaker. Det blåa vinet, bland annat. Så himla himla gott (elin kom över igår och då korkade vi tre upp det SÅKLART och firade allt som fanns att fira hehe). 

 

Vad ska du göra imorgon?

Imorgon ska jag plåta bröllop heeeela långa dagen. Kul och spännande! Det är ett relativt litet bröllop (det minsta jag har plåtat var bara brudparet + 2 till och riktigt så litet är ju inte det här haha) och jag är verkligen peppad. Var längsen jag fångade ett bröllop nu. Jag är pirrig. Hoppas på sol. 
Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3