MIN FINASTE HELG HITTILLS

Gillar man inte bildregn ska man titta bort nu för haaarreguuu vad mycket bilder jag har att visa. 
 
Förra helgen fyllde min finaste vän Julia år. Tänk att vi blir 21. Känns inte alls som om det var längesen jag skrev ett inlägg om att hon blev 18. Hur som haver! Hon firade ihop med min andra vän Julia nere i en stuga i Varberg. Jag kanske hade vårens bästa helg. Nästan alla jag tycker om på en och samma gång och solen var uppe hela tiden och jag skrattade ihjäl mig tror jag nog. 
 
Först åkte jag ned ihop med 2 av 3 in the crew alltså Elin & Joni. Vi drack vin och åt chips i vår husvagn. Elin somnade tidigt men jag och joni tog en promenad ner till stan för att kolla vad Varberg hade att erbjuda rent ute-ställe-mässigt. (= inte så mycket så vi gick hem igen). 
 
(Så tråkigt att kvallen på bilderna verkligen blir kass men what to do vi kör ändå!)
 
 
Sen kom lördagen och vi åkte vidare till stugan där festen skulle hållas. Där hängde redan några av våra polare. Vi åt lite pizza innan vi började med förberedelserna. 
 
Jag och ma mate elin.
 
Fina julia. <3 
 
förberedelser = få upp ett partytält. Inget litet, heller. 6 x 10 m (dvs 60 kvm och dubbelt så stor som min lägenhet). 
 
 
 
 
Pynta pynta pynta. Min body är ifrån Zara. Fint med pärlproderier. 
 
Joniboy
 
Krävdes rikligt med muskler för att fixa tältet och vilken tur att vi har så mycket då!!!
 
Och tur att Julia är lång!
 
Sedan dök det upp fler och fler gäster. Så himla mysigt folk. Först och främst var det hela stora ligan med polare som vi brukar hänga med veckorna runt men sedan var det också både tjejer & killar jag aldrig träffat förut och det är ju kul när det är blandat!
 
Ligan aka mina fina polare
 
 
 
Adam & Wille. 
 
Jag hoppas att jag lyckades fånga hur glada alla var. Det var verkligen en härlig och varm och mysig stämning. 
 
 
 
 
Lite fotografering behövs ju!! 
 
Och så blev det välkomnsbål!!
 
Mojito i love you. 
 
Och julia i love you too när du ser så här härlig ut och bjuder på drinkar. (annars också!)
 
Rasmus, Joni och Sebbe. <3
 
Och så slänger vi in en dab här också. 
 
Mina tjejer! Jag tror att vi ska till bråvalla i sommar. Hoppas det. Skulle vara så kul att dela tält och dansa och sjunga och skåla med dessa. 
 
 
 
Fina ida!!
 
Och med hennes Daniel. 
 
 
 
Julia gick runt så här SNYGG under en stund
 
Elin var på g som vanligt.
 
Min järnliga part one
 
Min järnliga part two
 
Öien!!!! Kul polare!
 
 
 
Värdarna. <3 Tack för en så fin dag och kväll mina fina vänner. Det gjorde ni bra. Jag tror ni får vara festfixare åt mig i framtiden också. 
 
Och sen körde vi lite lekar! Först tipspromenad där svaren var gästernas namn. Efter tipspromenaden körde vi lite sjuka-i-huvudet-lekar där svarens avgjordes. 
 
Men där i mellan hann vi med lite dans!
 
 
 
Sen fortsatte lekarna... ;)
 
 
 
Alex tyckte det var kul iallafall! Jag med!
 
Har nog aldrig i mitt liv skrattat så mycket som jag gjorde just här. Killarna skulle smälla ballongen på huvudet så snabbt som möjligt utan att använda händerna. Gick super för vissa och lagom för vissa (joni). 
 
 
Och så kom kvällen även där här gången.
 
Några av mina bästa personer aka Julia och Öien. Vi fortsatte dansa ett gäng timmar innan jag tog taxi hem med Elin, Utter, Öien och Joni. 
 
Så himla najs och kul och mysig helg. Tack för allt ni fixade. <3 Och tack mina polare för att ni är mina polare!!! Ni är kul!!!
 Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype