LÅNG LÅNG LÅNGHELG

Jag har haft en så fin långhelg. 
 
Förutom att vi skålade och dansade in både fredagen lördagen samt söndagen så hann jag också med en tur till Varberg. Min pappa fyller år under valborg så jag + min bror + hans tjej åkte ner för att överraska. 
 
Och solen lyser ju alltid i varberg, det är sen gammalt. Jag och mamma tog en liten promenad med gammal + ny hund. 
 
Min fina mamma. <3 Så härligt det är med solen föresten. Alla blir ju som nya människor. 
 
Jag och Ozzy såg ut cirka så här. Det är en konst att promenera med valp och fotografera och småprata strunt med mamsen och inte bli påkörd av cyklar och vinkla upp huvudet mot solen, sluta ögonen och suga in den där vår-solens första strålar på EN OCH SAMMA GÅNG. Det ska jag säga er. 
 
Vi grillade men åkte hem redan under kvällen. Så här fint kan det se ut längst med vägen hem. 
 
När jag kom hem till min lgh stod dörren redan öppen och där inne väntade fina sällskapet (dvs extra familj) Elin, Julia + Joel (aka julias lillebror 5 år). Mysigt att komma hem till några på det viset. 
 
Vi drack drinkar på sprite och frysta hallon. Lyx!
 
Mitt söndagsshäng
 
Jag vill att Joel ska tycka att livet är gött när han kommer hem till amanda på kaptensgatan. Jag tror han tyckte det för efter drinken så dansade vi till I like to move it och skrek "vi ska bada nakna på sergels torg" från min balkong. 
 
Och sen utökades söndagshänget med polare Joni, Utter och Wille och vi satt mest och drack lite öl och skreksjöng och pratade strunt och allt sånt som hör till på en söndag.
 
Måndag = ledig! Najs najs! Vi åt lunch på Viskan. 
 
Och sen såg jag ut så här när jag lapade sol med Elin på vår gemensamma (!) gräsmatta.Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype