FÖRST AV ALLT: JAG BLIR SAMBO!

Så härligt det är att sommaren äntligen har kommit. Det märks på alla vis, tycker jag. På humöret och på träden utanför och på min granne som har börjat spela sommarlåtar från balkongen och så fräknarna som tränger sig fram genom huden som alltid. 
 
Och så märks det också på att bröllopen har dragit igång. Jag hade egentligen en drös med bröllop under sommaren men så far jag ju mot Grekland om ett par veckor och blir kvar där till hösten, och därför har jag endast ett bröllop att fota under hela säsongen. Lite tråkigt men är ändå så tacksam för att fortfarande bli tillfrågad. <3 Jag är verkligen så lyckligt lottad som får möjlighet att jobba med mitt största intresse. 
 
Och så i torsdags var det dags! Tack fina Stina & Emil för att jag fick föreviga er stora dag. <3 Ni var så fina. 
 
Här kommer ett mindre smakprov. Det var ett utomshusbröllop. Så himla fint och så tur med vädret vi hade. Onsdagen var ju jättegrå och tråkig så när jag vaknade runt 05 av att solen lyste i ögonen på torsdagsmorgonen så blev jag jättelättad.
 
Ett 40tal gäster som blåser bubblor på paret.
 
Snittar! Så goda! God mat ute på Hofsnäs. :-) Och vilken lyx det är att jobba som bröllopsfotograf när man också blir bjuden på bröllopsmat. 
 
Och så körde vi lite porträttfoto innan själva vigseln. 
 
Jag har ju fler att visa! Kommer upp på hemsidan också som lanseras inom KORT! Pirr pirr. 
 
Jaja. Så gick torsdagen och så kom fredagen denna vecka också. Man vänjer sig aldrig vid att veckans bästa dag bara kommer jämt och ständigt!! jippi!!
 
Jag fredagshängde med Alicia & Elin. Vi satt på balkongen och drack något glas vin och åt chokladbollar.
 
Så fint det är här hemma nu. <3 
 
Lite asgarv på det.
 
Elin sååå fin. 
 
Och jag såg ut typ så här. :) Skål skål!
 
 
Lördagen och söndagen var också så fina men de ska jag visa en annan gång. 
 
Veckan som kommer nu ska bli härlig. Här kommer mina guldglimtar!
  • Först av allt: kort vecka! Jag är ledig torsdag och fredag från lärarjobbet. Ska in till redaktionen en snabbis. Men så skönt med sovmorgon och en liten chans att pusta ut. Lyx! 
  • Jag blir sambo! Herregud! Herregud! Herreguuuuud! Julia flyttar in till mina stackars 38kvm. Jag flyttar ju till grekland om 4 veckor isch och under dessa veckor ska vi bo ihop. Kanske räcker det med ett par veckor åt gången. Jag har ju en liten etta, liksom. Men jag tror vi ska trycka in henne i gaderoben. Jag har ju en mindre lyxig och fancy variant av walk-in-closet. Kanske får man plats med en madrass där inne om man liksom låter den ligga upp på väggarna, lite grann. Iallafall. Jag blir sambo! Med min person jag gillar mest (typ) och stör mig på mest (typ)! Jippi!!!
  • Jag har kompetensutvecklingsdag och det låter kanske inte så jippi jippi i öronen men det ska ändå bli kul att få lite variation + jobba med lite nytt. 
  • Lönen kommer äntligen = jag ska köpa lite nya plantor till balkongen + kameragrejer. Kul. 
  • Vi ska ut och torsdagsdansa! Det var längesen nu men det blir alltid så roligt. 
  • Jag ska baka bullar. Nu tänker ni kanske att herregud Amanda vad är du för tråkig människa som längtar efter att baka bullar men alltså; jag längtar inte efter att baka dem. Jag längtar efter att ha dem i frysen och kunna äta på balkongen efter jobbet med min nya sambo julia. Det är väl inte så tråkigt, ändå. 
  • Jag ska plåta till mitt nya projekt som jag har råkat dra igång. Verkligen, råkat. Det bara blev. Vi får se vad det slutar i. Hoppas på något kul och pirrigt. 
Trevlig måndag och ny vecka mina cyper-amigosKom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype