ONSDAG OCH MITT I VECKAN!

 
 
Onsdag och mitt i veckan! Jag är sjuk (satans feber) men ser ändå fram emot mycket. Det blir roligare så. 
  • Sätt er ned nu kompisar för jag ska berätta livet grej. Elin har fått lägenheten bredvid mig! Så HIML A A  konstigt för det är ju sånt man har hoppats på sedan man var barn (ok åtminstone jag). Hon flyttar nästa vecka. Jag är nog mer pepp än henne. Så najs att bara kunna springa in och dricka te, ta promenader, alltid ha sällskap hem efter danskväll på baren i stan och bli som sambos fast med en liten trappuppgång i mellan. (och i juni blir julia min inneboende för ett par veckor så nu blir det knappt bättre). Ska verkligen ta vara på tiden att ha mina polare så nära för i juni flyttar ju både jag och julia utomlands, igen.
  • Att elin flyttar betyder ju att hon behöver åka till ikea och det i sin tur, betyder ju att jag behöver följa med. Då ska jag köpa balkongsmys. Snart är ju balkongsäsongen här och min ska bli stans mysigaste. 
  • Och när vi då ändå är inne på IKEA så ser jag fram emot att deras nya kollektion släpps! Jag är pirrig inför den för den ser ut att pricka in min lägenhetssmak till one hundred percent. 
  • När lönen kommer på måndag ska jag köpa massor med nya växter till mitt hem. <3 ser fram emot det också. 
  • Om det är något jag ser fram emot så är det att bli klar med min hemsida. Mitt företag är ju (äntligen) färdigreggat och allt men hemsidan dröjer pga brist i tiden hos ansvarig (mig). Jag ser fram emot en ledig eftermiddag när jag hinner äta lite chkladglass, dricka te och pilla pilla pilla med bilderna tills den blir färdig!!!! jag gillar ju sånt. 
  • Valpmys. Det är svårt att lämna mina föräldrars hem nu för man vill ju bara ligga och klappa och klappa och klappa. 
  • lördagsdansen! längtar alltid efter den! hoppas jag blir frisk!
  • Jag ska göra en synundersökning. Det är kanske en himla märklig grej att se fram emot men jag längtar verkligen ihjäl mig för just nu ser jag sämre och sämre för varje dag. Jag ser fram emot att inte behöva spänna ögonen mer, få ett par fina brills och se världen som en normal människa igen. jippi jippi.Kom ihåg mig?
Go & gla. Jobbar som reseledare och lever Lanzarote-life över vintern. Jobbar som frilansskribent och fotograf också någonstans mitt i mellan. Här ventilerar jag vardagen med allt vad det innebär och inte innebär och skriver mest för att kunna se tillbaka på dagarna som gått när andra dagar har kommit. Häng med. <3

HannaVic logotype